Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 11-08-2000 Persbericht district Den Bosch

AUTODIEFSTAL, S-HERTOGENBOSCH Donderdag is aangifte gedaan van diefstal van een zwarte Mercedes 500 met het kenteken ZD-JN-20, vanaf de Derde Slagen. De waarde van de auto bedraagt circa F 65.000.=.

Vanaf de Weerdskampweg verdween een blauwe Peugeot 106 met het kenteken JN-VP-74. De diefstal werd donderdag ontdekt.

Donderdagmiddag/avond is vanaf de Limietlaan een gele Peugeot 106 ontvreemd. Hierop zit het kenteken PZ-RG-90.

CARAVAN GESTOLEN, S-HERTOGENBOSCH Donderdagavond kwam de eigenaar van een caravan tot de ontdekking dat zijn eigendom vanaf de Vijfde Rompert was ontvreemd, ondanks een wielklem waarmee die aan de caravan was bevestigd. De caravan is van het merk Hobby 24 en is voorzien van een blauwe streep. Achterop zit een fietsenrek. De waarde van het voertuig bedraagt F 34.000.=

WONINGINBRAAK, S-HERTOGENBOSCH In de loop van donderdag is ingebroken in een woning aan de Orthenseweg. De toegang werd verkregen door een raam te forceren. Nagenoeg de gehele woning is doorzocht waarbij enkele tientallen cds en enkele gouden en zilveren sieraden werden ontvreemd. De waarde van de ontvreemde goederen is niet bekend.

MAXIMUM SNELHEIDCONTROLE, HAARSTEEG De politie heeft donderdagavond tussen 20.00 en 20.45 uur op Mommersteeg 12 automobi-listen bekeurd die het niet zo nauw met de snelheid namen. De snelste reed 73 km/u in plaats van 50 km/u. In totaal passeerden 100 voertuigen de controlepost.

BROMFIETSER GEVALLEN, S-HERTOGENBOSCH Een 35-jarige bromfietser uit Vught is donderdagavond om 22.30 uur op de Mgr. Diepen-straat door onbekende oorzaak met zijn bromfiets gevallen. Hij is voor onderzoek overge-bracht naar het Groot Ziekengasthuis.

INBRAAK, S-HERTOGENBOSCH In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een apotheek aan de Pettelaarseweg. De toegang werd verkregen door een toegangsdeuren te vernielen. De buit bestond uit een geldbedrag van enkele honderden guldens.

INBREKER AANGEHOUDEN, S-HERTOGENBOSCH De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 36-jarige inwoner van Vught aan-gehouden. De man wordt ervan verdacht kort tevoren te hebben ingebroken in een school aan de Celsiusstraat te hebben ingebroken. De politie kreeg om 02.40 uur een inbraakmel-ding binnen. Toen agenten ter plaatse kwamen vluchtte een tweetal personen weg. Een van hen was in het bezit van een televisietoestel. Hij kon worden aangehouden. Zijn kompaan wist te ontkomen. In de school waren al diverse goederen klaar gezet. Men was binnenge-komen door een raam te vernielen.

TEGEN LANTAARNPAAL, S-HERTOGENBOSCH Een 19-jarige automobilist uit Rosmalen is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Balkweg. Hij botste omstreeks 03.25 uur met zijn auto op onverklaarbare wijze tegen een lichtmast. Hij werd vermoedelijk afgeleid door een vrachtwagen die elders reed. Het slachtoffer is met een hoofdwond en een gebroken arm overgebracht naar het Bosch Medicentrum.

GEWAPENDE OVERVAL, S-HERTOGENBOSCH Vrijdagmorgen is een overval gepleegd op een supermarkt aan de Rompertpassage in s-Hertogenbosch. Twee gewapende en gemaskerde mannen kwamen omstreeks 09.30 uur de winkel binnen. Eén van hen drong een kantoortje binnen waar twee medewerkers op dat moment bezig waren met het tellen van het geld. Een 24-jarige medewerkster werd onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen om geld af te geven. De overvallers vluchtten hierop de winkel uit en verdwenen in een gereedstaande auto. Korte tijd later is deze vlucht-auto op de Tweede Haren aangetroffen. De hoogte van de buit is niet bekend.

Getuigen: Eventuele getuigen die nog niet door de politie zijn gehoord worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer: 073-6991699.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie