Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.30 uur
Snelheid- en gordelcontrole

SOEST Donderdagochtend heeft op de Kerkstraat en Koningsweg een verkeerscontrole plaatsgevonden. Zestien automobilisten werden bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid en het niet dragen van de autogordel.

Dronken man bekeurd

SOEST Donderdagmiddag rond half vijf werd de politie op het NS-station Soest zuid door personeel van de trein geattendeerd op een dronken man.

Op de Eikenlaan werd de 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangesproken. Hij had verschillende flessen met alcoholische drank bij zich. Door zijn overmatig drankgebruik lukte het de politie niet echt een goed gesprek met hem te voeren. Hij mocht een proces-verbaal voor openbare dronkenschap ontvangen.

Dronken man veroorzaakt veel overlast

SOEST Donderdagavond rond half acht werd de politie verzocht te komen naar de Van Weedestraat. Bij aankomst bleek een inwoner teveel alcohol te hebben genuttigd. De 40-jarige man uit Soest werd verzocht naar huis te gaan.

Later op de avond werd de politie wederom over deze man gealarmeerd. Omstanders maakten zich zorgen omdat hij vermoedelijk in coma lag. Inmiddels was de GGD ook ter plaatse. Er was geen aanleiding hem mee te nemen in de ambulance. De man werd meegenomen naar het bureau. Na onderzoek door een arts bleek hij niets te mankeren. Het vele alcoholgebruik was hem teveel geworden.

De man mocht na het uitslapen van zijn roes in het bureau met een proces-verbaal huiswaarts keren.

Alcoholgebruikers bekeurd

BAARN In de nacht van donderdag op vrijdag is op de Eemdijk een 23-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. Hij had teveel alcohol op. Na een blaastest bleek hij 0.65 promille in zijn bloed te hebben. Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal.

Tevens mocht een 27-jarige man uit Soest een proces-verbaal ontvangen voor rijden met drank op over de Amsterdamsestraatweg. Hij blies 1.25 promille en kreeg een rijverbod van vijf uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie