Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Holland Beach Soccer Team Naar Porto

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HOLL. BEACH SOCCER FOUNDATION

RECTIFICATIE: Holland Beach Soccer Team Naar Porto

LET OP! WIJZIGING IN ALINEA 3

Het Nederlandse beach soccer team is vanochtend vertrokken naar Portugal. Daar vindt het vierde toernooi plaats in het kader van de European Pro Beach Soccer League 2000. Aan deze league nemen Frankrijk,Italië, Spanje, Portugal, Duitsland en Nederland deel.

John de Wolf, playing captain van het team, ziet het toernooi met vertrouwen tegemoet. Hij zei vandaag vlak voor vertrek: 'We hebben met Ruud Heus en Ben Wijnstekers jongens met veel beach soccer ervaring bij ons. De sfeer in Portugal is altijd fantastisch, met ruim tienduizend man op de tribunes. Dat moet ons inspireren om in ieder geval de finale te halen.'

Nederland speelt zaterdag in Porto eerst tegen Frankrijk. Bij winst staat het team zondag in de finale, bij verlies wordt er om de derde plaats gevoetbald. In St. Galmier speelde Nederland eerder dit seizoen gelijk tegen de Fransen, waarna een Franse Golden Goal de Nederlanders van een podiumplaats afhield.

Het Nederlandse thuistoernooi wordt begin september afgewerkt in Monaco. Dit toernooi zal de beslissing brengen in de 2000 editie van de European Pro Beach Soccer League, waarin op dit moment Spanje aan kop gaat na twee toernooi-overwinningen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie