Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NET 5 programma's in het najaar

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NET5

Persberichten

NET 5 in het najaar:
Gert-Jan Dröge tekent contract voor drie jaar, 'expeditie Robinson, 'Auberge de Vlaamse Pot', 'Web Strijd', tien nieuwe Nederlandse programma's, topfilms en de beste vrouwenseries NET 5 gaat een volgende fase in. De zender, die sinds 1 maart 1999, uitzendt zal dit najaar op alle fronten vele tientallen miljoenen guldens investeren in haar programmering. Grote nieuwe Nederlandse programma's, topfilms en de beste nieuwe generatie vrouwenseries zullen dit najaar op televisie worden gebracht, toegesneden op het profiel dat het station beoogt én inmiddels heeft bereikt: vrouwelijk, hoger opgeleid, kwalitatief en innovatief. Met de start van twee real life programma's te weten 'Expeditie Robinson' en 'Het Huis' (een programma waarin zes jonge vrouwen op de voet worden gevolgd in hun leven), een rijk geproduceerde internetquiz, een eigen comedy, docusoaps en een documentaireserie zal NET 5 haar positie op de kijkers- en adverteerdersmarkt vergroten. Verrassend is de overstap te noemen van Gert-Jan Dröge. Hij zal voor NET 5 zijn veel geroemde en door sommigen ('hallo, daar zijn we weer') verguisde glamourprogramma's presenteren. NET 5 zal haar nieuwe programmering ondersteunen met een zware publiciteitscampagne en joint promotion acties op radio en televisie en in print en outdoor.

Er staan maar liefst tien nieuwe Nederlandse producties geprogrammeerd.

NET 5 start dit najaar onder meer met het spectaculaire real life survival programma 'Expeditie Robinson'. Acht Nederlanders en acht Belgen treden in de voetsporen van Robinson Crusoë en moeten met minimale middelen zien te overleven op een eiland in de Zuidchinese Zee. Ongedierte, ultieme vrijheid, ruzie, saamhorigheid, honger, verliefdheid: 'Expeditie Robinson' is de ultieme back to basics real life survival soap. Naar afleveringen van de Amerikaanse versie, die onder de naam 'Survivor' te zien is, keken regelmatig twintig miljoen mensen, waarmee het programma het succes van deze zomer was en 'Big Brother' ver achter zich liet.

Hij was jarenlang de hofnar van societyminnend Nederland voor de AVRO maar verruilt de grand dame voor de jonge deerne NET 5. Zijn scherpe tong, sterk observatievermogen en satirische kijk op het glamourleven zal de high society van ons land weer doen schaterlachen en sidderen. Gert-Jan Dröge gaat voor NET 5 'glamourprogramma's' presenteren.

Met 'Auberge de Vlaamse Pot' zet NET 5 zijn eerste schreden op het Nederlands comedyterrein. Het beroemde restaurant zal met een geheel vernieuwde cast dit jaar haar deuren heropenen. In de serie, die is geschreven door Haye van der Heijden en zal worden geregisseerd door Marc Nelissen, draait het om Lucien en Karel die boven het bedrijf wonen. Zoals we van ze gewend zijn, ontstaan er vele strubbelingen tussen het tweetal, maar hebben ze daarentegen ook een innige liefdesrelatie. Uiteraard werken de jongste bediende Frits en de knappe Dirkje in het restaurant. De Auberge heeft veel mogelijkheden voor haar gasten. Het aangrenzende pandje waar zich drie luxe hotelkamers bevinden, is bij het restaurant getrokken. Aan de andere kant grenst het etablissement aan het luxe bordeel 'Comme Çi Comme Ça'. Karel is daar absoluut niet gelukkig mee maar Frits ziet hier natuurlijk de nodige plezierige mogelijkheden in.

Een frappant detail is dat 'Karel' wordt gespeeld door Bart de Vries, de jongere broer van acteur Edwin de Vries, die voorheen deze rol voor zijn rekening nam. De rol van Lucien wordt nu gespeeld door Dick van den Toorn.

'WEB Strijd' is een zeer rijk geproduceerde spectaculaire internetquiz. In deze baanbrekende op werkdagen uitgezonden quizshow neemt één studiokandidaat het op tegen drie thuiskandidaten, die via een webcam live met de studio zijn verbonden. De studiokandidaat en de drie thuiskandidaten krijgen in totaal tien multiple choice vragen voorgelegd. De studiokandidaat begint met een bedrag van 10.000 gulden en kan uiteindelijk met 1,5 miljoen gulden naar huis gaan. Daarvoor moet hij wel eerst de drie thuiskandidaten uit het spel zien te elimineren.

'Gouden Tijden' is een vierdelige documentaireserie van TV Dits, geregisseerd door Suzanne Raes. De reeks gaat over ambitie, carrière, succes en vertrouwen in de toekomst. In de afleveringen vertegenwoordigt een aantal jonge Nederlanders de tijdgeest anno 2000. Tegelijkertijd plaatsen wat oudere, al gesettelde personen de huidige welvaart in een breder perspectief. Tegen dit licht zien we de jonge hoofdpersonen aan het begin van hun loopbaan bezig zich een plek te verwerven in onze bloeiende samenleving. Door welke idealen laten zij zich leiden?

NET 5 biedt ook veel Nederlandse docudrama's dit najaar. Op het programma staat onder meer 'Medisch Centrum Scheveningen', '24 Uur Ziekenhuis', 'Reisleiders' en 'Jeugdpolitie'.

'Medisch Centrum Scheveningen' is reeks waarin de spannende momenten van patiënten worden gevolgd die onder het mes gaan in een chique privé-kliniek in Scheveningen. Deze oudste en meest toonaangevende kliniek op het gebied van esthetisch-plastische en chirurgie heeft een modern, geoutilleerd medisch team. Dr. Robert Schoemacher is verbonden aan het Centrum en een autoriteit op het gebied van esthetische chirurgie. Het is zijn ervaring dat bijna iedereen wel wat aan zijn uiterlijk wil veranderen.

NET 5 start brengt dit najaar nieuwe afleveringen van '24 Uur Ziekenhuis'. Dit Nederlandse docudrama belicht het wel en wee van de personeelsleden en patiënten van het Academisch Ziekenhuis Maastricht, het jongste academische ziekenhuis van Nederland. In het ziekenhuis worden naast de dagelijkse werkzaamheden veel extra activiteiten georganiseerd door de directie, het personeel en de afdelingen zelf.

In 'Reisleiders' staan het avontuur, humor en romantiek centraal, maar ook tegenslag, stress en hard werken. Het zijn trefwoorden die op het lijf geschreven zijn van diegenen die het beroep van reisleider uitoefenen. En dat in een decor van zon, zee en strand. Als reisleider ontvang je vakantiegangers en zorg je voor de eerste opvang. Je werkt en woont meestal (tijdelijk) in het buitenland. Je doet je werk heel zelfstandig: je bepaalt bijna altijd zelf hoe je werkt. NET 5 brengt dit jaar het wel en wee van Nederlandse reisleiders in buitenlandse vakantieoorden.

'Jeugdpolitie' gaat over de toename van geweld onder jongeren, dat enorm in de belangstelling staat. Elke dag haalt dit onderwerp de krant. Drugs, zinloos geweld, wapens, overvallen en berovingen: ook jongeren deinzen nergens voor terug. Momenteel vinden er veelvuldig zeer tragische incidenten plaats. Justitie heeft haar handen vol aan de afhandeling van jeugdzaken, zelfs zoveel dat er een tekort is aan jeugdofficieren van justitie.

In het human interestprogramma 'Als God in Frankrijk' draait alles om gewone mensen die de verlokkingen van een eigen huisje in Frankrijk niet hebben kunnen weerstaan en over de nasleep en vaak vervelende consequenties wanneer het eenmaal is aangeschaft. Per aflevering komen twee huiseigenaren aan het woord. Het wordt gepresenteerd door Thijs Berman, sinds tien jaar journalist voor Radio 1 en Elsevier in Parijs.

Geprolongeerd is het programma over de nieuwe economie 'Kelder & Co'. Jort Kelder schetst samen met Yvo van Regteren Altena in een aantal afleveringen portretten van toonaangevende financiële steden zoals Hong Kong, New York en Londen. Hoe verdient men er het vele geld en waar geeft men het bijvoorbeeld aan uit? Omdat er zelfs in het leven van een topmanager meer is dan alleen werk, besteedt 'Kelder & Co' tevens aandacht aan hun internationale levensstijl. Daarnaast zal Jort in een aantal afleveringen weer vernuftige portretten van succesvolle topmanagers maken.

Tevens staan er nieuwe afleveringen gepland van het succesvolle 'Reclame, Reclame' waarin de meest hilarische, spraakmakende en bijzondere internationale televisiecommercials op humoristische wijze onder de loep worden genomen.

Verder is er natuurlijk het eigen nieuwsbulletin 'Het Nieuws' met Leo de Later.

DE BESTE BUITENLANDSE SERIES

NET 5 staat erom bekend dat het de beste buitenlandse televisieseries op het Nederlandse scherm brengt. De zender heeft de afgelopen anderhalf jaar een sterke reputatie opgebouwd met het uitzenden van innovatieve, controversiële en veelal supervrouwelijke series.

Naast nieuwe afleveringen van 'Ally McBeal' die vanaf december te zien zullen zijn, zal de zender ook de spin off 'Ally' op het scherm brengen. Deze half uur durende versie van de uiterst succesvolle tv-serie is samengesteld uit het vele extra materiaal dat nog niet eerder werd vertoond. In deze serie komen de bizarre verwikkelingen op het advocatenkantoor Cage/Fish & Associates uitgebreid aan de orde en met name de seksuele spanningen tussen de collega's onderling. De rechtszaken verdwijnen in 'Ally' enigszins naar de achtergrond.

NET 5 brengt ook afleveringen van de in Amerika best scorende vrouwelijke series in de categorie vrouwen 20 tot 34 jaar. 'Judging Amy' is bij die doelgroep de absolute nummer 1 en gaat over 'Judge Amy Madison Gray' die besluit in Hartford Connecticut een nieuw leven op te bouwen. Net gescheiden, besluit de alleenstaande Amy samen met haar zesjarige dochtertje Lauren (Karle Warren) bij haar moeder Maxine (Tyne Daly - 'Cagney & Lacey') en haar broer Vincent (Dan Futterman) in te trekken.

'Once and Again' is de nummer twee wat betreft de meest favoriete serie van de Amerikaanse vrouw. In de nieuwe serie vallen Lily Manning (Sela Ward- 'Sisters') en Rick Sammler (Billy Campell - 'The Rocketeer') als een blok voor elkaar. Maar het blijkt niet mee te vallen voor de gescheiden, alleenstaande ouders om zonder hindernissen een relatie met elkaar aan te gaan. Want de start van een nieuwe romance heeft niet alleen een gigantisch impact op hun leven, maar ook op die van hun kinderen en 'exxen'.

'Providence' is eveneens favoriet bij de jonge vrouw. Hierin draait alles om een onzelfzuchtige plastisch chirurg, die haar specialisme en onbevredigende levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar kleurrijke familie in haar geboortestad Providence op Rhode Island.

Ook terug op de televisie bij NET 5: het in de wereldpers bejubelde 'The Sopranos'. De met vele onderscheidingen bekroonde serie handelt over een maffiafamilie uit New Jersey. In tegenstelling tot de bekende maffiafilms die een algemeen beeld van de maffia geven, wordt in 'The Sopranos' het alledaagse leven belicht. Dit resulteert in een slimme combinatie van satire, humor, huiselijke beslommeringen en het belang van het familiebedrijf in de jaren negentig.

Van grote klasse is ook de comedy 'Will & Grace', waarin de kamergenoten Will Truman (Eric McCormack) en Grace Adler (Debra Messing) balanceren op het randje van romantiek en vriendschap. Ze passen eigenlijk perfect bij elkaar, maar romantiek zal er nooit opbloeien omdat Will homo is. In Amerika is de serie zeer succesvol, ondanks het voor puriteinse Amerikaanse begrippen nogal omstreden gegeven dat een homoseksuele man en een heteroseksuele vrouw met elkaar in een huis wonen.

Het met Golden Globes onderscheiden 'Party of Five' mag evenmin ontbreken. In Amerika al jarenlang een hit bij vrouwen, in Nederland met name goed bekeken door de jeugd. NET 5 zendt het allerlaatste, zesde, seizoen uit van de belevenissen van de familie Salinger. De serie betekende de doorbraak voor jonge actrices als Neve Campbell en Jennifer Love Hewitt naar het witte doek.

Tevens zeer succesvol bij jongeren is de serie 'Buffy the Vampire Slayer', waarvan NET 5 nieuwe afleveringen zal uitzenden. De serie, die humor met opwinding en actie combineert, draait om Buffy Summers, die tot haar ontsteltenis ontdekt dat ze begiftigd is met een bijzondere gave. De zestienjarige Buffy, schattig, blond en petite, blijkt een o zo zeldzame vampierdoder.

NET 5 brengt vanaf september elke werkdag een boeiend docudrama op het scherm. De vijf uiteenlopende docudrama's tonen het wel en wee van achtereenvolgens de jonge patiëntjes van een ziekenhuis in Liverpool in 'Kinderziekenhuis', de beslommeringen van de prestigieuze Engelse kapper Herbert in 'Shampoo', de gebeurtenissen op de quarantaineafdeling op het Engelse vliegveld Heathrow in 'Animal Airport', de werkzaamheden op de afdeling eerste hulp in grote Amerikaanse ziekenhuizen in 'Trauma Team: E.R. Live' en het reilen en zeilen van de werknemers van Los Angeles Airport in 'L.A. Airport'.

Ook bij NET 5 elke maandagavond een ontroerende documentaire met aansprekende titels als 'Weight Loss Camp', 'Baby Business' en 'A Room with a Facelift'.

SPEELFILMS

Uiteraard brengt NET 5 ook dit seizoen topfilms op het scherm. Naast een James Bond- en Angelique-cyclus staan er titels op het programma als 'Shadow Conspiracy', 'The Peacemaker', 'Amistad', 'As Good As It Gets', 'Boogie Nights', 'The Devil's Advocate', 'Elisabeth', 'L.A. Confidential', 'My Best Friends Wedding', 'U-Turn', 'Hoodlum', 'The Relic', 'Jerry Maguire', 'The Cable Guy', 'Fools Ruhs In', 'Live and Die in L.A.', 'Kalifornia', 'Cliffhanger', 'Apollo 13', 'Twelve Monkeys' en 'Living in Peril'.

PROFIEL NET 5

NET 5 weet na anderhalf jaar uitzenden steeds meer kijkers aan zich te binden. De zender weet het beoogde profiel goed te bereiken. In de doelgroep vrouwen 20-34 jaar is NET5 bijna tweemaal zo sterk vertegenwoordigd als gemiddeld. Ook mannen in de leeftijd 20-34 jaar weten de weg naar het station buitengewoon goed te vinden. De zender scoort tevens meer dan gemiddeld bij de doelgroepen 20-49 jaar en boodschappers (met kinderen). Het profiel ten aanzien van sociale klassen laat zien dat NET 5 een nagenoeg vergelijkbare hoger opgeleide kijkgroep weet te bereiken als Nederland 3. Ook onder de jongeren tussen 13 en 19 jaar staat NET 5 volop in de belangstelling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...