Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jos Verstappen in het achterveld bij vrije trainingen

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen


11
augustus

2000

McLaren lijkt klaar voor de aanval

In de vrije trainingen van vandaag hebben de beide McLaren rijders laten zien klaar te zijn voor de aanval op Michael Schumacher aanstaande zondag. Waar Coulthard en Häkkinen zich de eerste training nog niet lieten zien en Schumacher en Barrichello namens Ferrari de eerste twee plekken voor zich opeisten, stonden de beide McLarens aan het eind van de tweede training broederlijk naast elkaar op 1 (Coulthard) en 2 (Häkkinen). Met vlak daarachter Michael Schumacher op drie en Rubens Barrichello op positie vier. Jarno Trulli en Giancarlo Fisichella maakten als Jordan-, respectievelijk Benetton coureur de top zes vol.
Jos Verstappen en Pedro de la Rosa waren namens Arrows helaas in het achterveld te vinden. Aan het eind van de eerste training stond Pedro veertiende en Jos zestiende en tijdens de tweede sessie werden beiden nog wat verder naar achteren gedrukt: een zeventiende stek voor Pedro (1.21.400) en op plaats achttien Jos (1.21.803).

Een overzicht van de tijden is te vinden op de seizoen pagina.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie