Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MAN presenteert de Trucknology-Generatie.

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

11-8-00 15:00:00

MAN presenteert de Trucknology-Generatie.

Elektronica helpt chauffeur fouten te voorkomen

Met de onlangs geïntroduceerde Trucknology-generatie presenteert MAN een voertuigconcept dat beschikt over een hoog actief en passief veiligheidsniveau. Om de chauffeur in de harde werkelijkheid van het alledaagse transport met een steeds toenemende verkeersintensiteit te ondersteunen werkt MAN Nutzfahrzeuge AG aan de ontwikkeling van ondersteuningssystemen die het rijden op de weg veiliger en comfortabeler moeten maken. Chauffeursondersteuningssystemen dragen bij aan een grotere verkeersveiligheid doordat deze tekortkomingen de opname en verwerking van relevante informatie opheffen en verkeerde handelingen van de chauffeur voorkomen. De gevolgen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie