Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Test vlammenwerper zet paradewagen Radio 538 in lichterlaaie

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...>>
P E R S B E R I C H T

Test vlammenwerper zet paradewagen in lichterlaaie Dance Parade wagen Radio 538 Dance Department afgebrand; meerijden wagen morgen onzeker

Hilversum, 11 augustus 2000 - Vanmiddag is bij de opbouw van de paradewagen voor de FFWD Dance Parade de oplegger van Van Diepens 538 Dance Department in vlammen opgegaan. Bij het testen van een vlammenwerper die deel uitmaakte van het decor, hebben andere decorstukken vlam gevat en is de opgetuigde oplegger door een korte, doch hevige vuurzee volledig verkoold.

Op dit moment wordt er in Hilversum met man en macht gewerkt om de wagen van het bestbeluisterde dance-programma alsnog rijklaar te krijgen voor de parade van morgen. Wessel van Diepen raakte licht gewond aan zijn voorhoofd.

Wessel van Diepen van Radio 538 over het voorval: "Het is natuurlijk zonde dat onze wagen, waar we veel energie ingestopt hebben, letterlijk in rook is opgegaan. Maar ik ben allang blij dat er niemand ernstig gewond is geraakt. Volgens de dokter zijn m'n wenkbrauwen na een paar weken weer aangegroeid. Onder de wagen zitten nu in elk geval weer nieuwe wielen en we gaan er echt alles aan doen om ook dit jaar weer mee te rijden."

Van Diepens Dance Dept.
Iedere zaterdagavond zendt Radio 538 vanaf 20.00 uur 'Van Diepens Dance Dept.'
uit. Deze zaterdagavond presenteert Wessel van Diepen de hoogtepunten van de

Fast Forward Dance Parade.

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101,2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie