Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spraakgestuurde orderpicking voor magazijnmedewerkers

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SyVox en AXI implementeren spraakgestuurde orderpicking voor een verhoogde snelheid en veiligheid van magazijnmedewerkers

WMS-pakket AXI*Logistics communiceert met SyVox' RxP-spraaktoepassing

Gorichem, Breda, 11-08-2000
SyVox, specialist in spraaktoepassingen voor de logistieke industrie, heeft met informaticaleverancier AXI een overeenkomst gesloten om rechtstreekse communicatie met de spraakgestuurde orderpickingapplicatie RxP toe te voegen aan het magazijnbeheersysteem AXI*Logistics. Gezamenlijke klanten met veel handmatige, logistieke activiteiten kunnen daardoor sneller en veiliger werken.

Gebruikers van AXI*Logistics, een op Oracle gebaseerd warehouse management system (WMS), kunnen nu zeer snel en efficiënt de interactieve spraaktoepassing RxP voor magazijnmedewerkers integreren in hun logistieke processen. Door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie