Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oud-gemeentesecretaris gemeente Hilversum overleden

Datum nieuwsfeit: 11-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Oud-gemeentesecretaris mr. K. H. J. Dorren overleden Op 6 augustus overleed mr. K. H. J. Dorren (73), oud-gemeentesecretaris van de gemeente Hilversum.

De heer Dorren begon zijn ambtelijke loopbaan in zijn geboortestad Haarlem. Vijf jaar later slaagde hij cum laude voor het doctoraal examen rechten (publiekrechtelijke richting) aan de Gemeentelijke Universiteit van Amsterdam.

Op 1 september 1961 trad hij als administrateur in dienst van de gemeente Hilversum. Op 1 april 1965 volgde zijn benoeming tot gemeentesecretaris. In die functie had hij een groot aandeel in belangrijke ontwikkelingen zoals de kernsanering, stadsvernieuwing en de uitbreidingen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie