Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woodrock 2000 in Houten gaat niet door

Datum nieuwsfeit: 12-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Woodrock 2000 gaat niet door.

vrijdag 23 juni 2000 - Door: Frank Magdelyns

Het Woodrock festival dat gepland stond voor 12 augustus gaat niet door. De organisatie krijgt het festijn financieel niet rond. In eerste instantie was Pater Moeskroen gecontracteerd en ook al met een flink aantal andere bands was men rond. Daarnaast was er voldoende steun van de gemeente Houten en ook waren er enkele andere sponsoren, maar uiteindelijk is het niet gelukt om dit feest aan het evenemententerrein De Trip rond te krijgen. Reden is vooral tijdgebrek bij de organisatie, waarbij het zich kunnen richten op sponsors de belangrijkste openstaande activiteit was. De voorbereidingen voor Woodrock 2001 gaan wel door. Maar dan met andere partijen. De website staat momenteel op zwart.


Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).
Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie