Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 13-08-2000 Persbericht district Land van Cuijk

AUTO IN BRAND, Haps Zaterdagmiddag werd gemeld dat op de rijksweg A 73 onder Haps een auto in brand stond. Ter plaatse bleek door nog onbekende oorzaak brand te zijn ontstaan in een auto die daar reed. De 33-jarige bestuurder uit Sint Anthonis wist de auto nog aan de kant te zetten. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto, een Ferrari Testarossa, verloren ging.

INBRAAK AUTO, Escharen Zaterdagmiddag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Beerse Maasweg in Escharen. Een ruitje van de auto werd vernield. De autotelefoon met houder werd gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN Zaterdagavond is een 29-jarige man uit Mill bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 4 uur. De controle vond plaats op de Klaroenstraat in Sint Hubert.

In de nacht van zaterdag op zondag is een 34-jarige man uit Someren bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Boxmeerseweg in Sint Anthonis.

INBRAAK AUTO, Cuijk Zaterdagavond is ingebroken in een auto die aan de Stationsstraat in Cuijk geparkeerd stond. Een ruit van de auto werd vernield. Een laptop computer en een desktop computer werden gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Cuijk In de nacht van zaterdag op zondag is een 27-jarige vrouw uit Nijmegen bekeurd omdat ze met een auto reed terwijl ze te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg ze ook een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Sint Annastraat in Cuijk. Een 29-jarige man uit Nijmegen die als passagier in de auto zat werd bekeurd voor belediging. Hij bemoeide zich met de controle en beledigde daarbij de politiemensen.

BEKEURD VOOR BELEDIGING, Langenboom In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jarige man uit Mill bekeurd voor belediging. De man wilde op de Graafseweg in Langenboom een politieauto als taxi gebruiken. Toen de politiemensen hierop niet ingingen, beledigde hij hen. De man werd aangehouden. Na verhoor is hij heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie