Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van den Goorbergh en Janssen op Rizla+ Racing Day in Assen

Datum nieuwsfeit: 13-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TT Circuit Assen, 7 aug. 2000

Rizla+ coureurs Van den Goorbergh en Janssen volop in actie

Het aanvankelijk als demonstratie-race van Jurgen van den Goorbergh en Jarno Janssen gepland staande optreden tijdens de voor het publiek gratis toegankelijk Rizla+ Racing Day is inmiddels uitgegroeid tot een serieus optreden. Beide Grand Prix coureurs doen (naast diverse prominenten als onder andere schaatser Rintje Ritsma en acteur Rick Engelkes) mee aan de Marcos Challenge auto-race die op het programma staat. Naast eenkele demonstratie-rondes van beide coureurs op hun Honda Grand Prix-machines, start jarno janssen ook in de 250cc wedstrijd die meetelt voor het Open nederlands kampioenschap. "Ik zie die race als een prima extra test-case voor de komende Grand Prix. De laatste races kende ik wat problemen met de start, en nu kan ik die op de Rizla+ Racing Day nog eens extra ioefenen en een lekkere dosis wedstrijdritme opdoen in deze maand zomerpauze die het GP-seizoen nu kent", laat janssen weten.

Download gratis toegangskaarten van www.burn-it.nl

Op de Rizla+ website www.burn-it.nl zijn onder de button Rizla+ Racing Day meerdere gratis toegangskaarten ter waarde van ƒ 25,- per stuk te downloaden en printen. De geprinte versie van de toegangskaart biedt vrije toegang tot het auto- en motorsportspektakel dat op 13 augustus op het TT Circuit Assen wordt gehouden.

DragWaves® completeren programma gratis
toegankelijke Rizla+ Racing Day


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie