Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht Politie Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 13-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Persberichten Politie Over Betuwe

Weekend 12 en 13 augustus 2000

Elst: aanhouding na rijden onder invloed.

Op zaterdag, 12 augustus 2000, omstreeks 01.30 uur werd geconstateerd dat een 23 jarige inwoner van Herveld slingerend op zijn bromfiets over de Weteringsewal te Elst reed.Bij controle bleek hij teveel gedronken te hebben. Nadat hem was medegedeeld dat hij voor nader onderzoek mee moest naar het bureau deelde hij mede dat hij dat maar onzin vond.Hij werd vervolgens aangehouden. Bij deze aanhouding verzette deze persoon zich.Naast een proces-verbaal voor het rijden onder invloed kreeg hij tevens een proces-verbaal wegens wederspannigheid.

Zetten: man aangehouden wegens vernieling.

Op zaterdag, 12 augustus 2000, omstreeks 22.30 uur werd in een horeca-gelegenheid in Zetten een 28 jarige inwoner van Heteren aangehouden die korte tevoren een aantal goederen in de gelegenheid vernield had. De persoon had o.a. een biertap en een aantal glazen vernield. Vervolgens weigerde hij de zaak te verlaten.De persoon werd ingesloten en de volgende dag na verhoor met een proces-verbaal heen gezonden.

Huissen: gestolen auto aangetroffen.

Op zaterdag, 12 augustus 2000, omstreeks 15.30 uur werd aan het Looveer te Huissen een personenauto aangetroffen, die de nacht daarvoor ontvreemd was in Nijmegen. De auto was eigendom van een 20 jarige inwoner van Bemmel.Van de aangetroffen auto waren de velgen en de geluidsinstallatie ontvreem
d

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst

Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie