Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP Oss beschuldigt gemeente van jojo-beleid CAI

Datum nieuwsfeit: 13-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij afdeling Oss


Jojo-beleid CAI

OSS-De SP heeft het nieuwe college beschuldigd van het voeren van een jojo-beleid met betrekking tot het aansluiten van mensen in het buitengebied op de centrale antenne.
Ondanks een raadsbesluit en een bekrachtiging door het college komt het nieuwe college ineens met het plan om het buitengebied voorlopig maar niet te bekabelen. En dat terwijl er naar de betrokken bewoners serieuze verwachtingen zijn gewekt. De raad had het geld beschikbaar gesteld en niets leek het uitvoeren nog in de weg te staan. SP-raadslid en voormalig wethouder mediazaken Mari-Anne Marijnissen is laaiend: Dit slaat helemaal nergens op. Het nieuwe college wil opnieuw een onderzoek afwachten naar het al of niet verkopen van de kabel. Daar dreigen nu burgers het slachtoffer van te worden. Dit riekt zelfs naar onbehoorlijk bestuur. De SP heeft het college inmiddels om opheldering gevraagd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie