Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 14-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 14-08-2000 1e Persbericht 14 augustus 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Ruzie
Maandagmorgen rond 3.10 uur is in de Dommelstraat een 39-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man had zonder aanleiding ruzie gezocht met een voorbijganger. Toen de politie tussen beiden kwam sloeg de 39-jarige in op een agent. De agent raakte daarbij licht gewond aan zijn hoofd. De man werd aangehouden en is ingesloten.

Helmond: Vernieling garagedeuren
Een 15-jarige jongen uit Helmond is maandagmorgen om 0.15 uur in de Brederodelaan in Helmond aangehouden. Hij was betrokken bij en ruzie tussen buurtbewoners. Uit woede trapte hij in de buurt tegen twee garagedeuren die daardoor beschadigd raakten. De jongen is aangehouden en ingesloten.

Best: Diefstal auto
Zondag is aan de Biesvelden in Best een witte Opel Corsa met het kenteken BT-65-TR gestolen.

Son: Vernieling
Maandagmorgen om 1.50 uur is op de Markt in Son een 32-jar+ige man uit Breugel aangehouden. Hij had bij een café op de Markt met een bloembak een ruit van dat café vernield. Nadat de ruit vernield was ging de man het pand binnen en wilde via de trap naar de eerste verdieping. De eigenaar weerhield de man hiervan door hem van de trap te trappen. De 32-jarige is door de politie aangehouden. Voordat hij op het politiebureau werd ingesloten heeft de man zich in het ziekenhuis moeten laten behandelen aan opgelopen snijwonden.

Eersel: Onder invloed
Een 22-jarige Udenaar kreeg maandagmorgen op de A67 onder Eersel om
2.00 uur een boete nadat bij een politiecontrole bleek dat hij onder invloed met zijn auto reed. Hij blies ruim 0,6 pro mille hetgeen hem de boete van f. 400,- opleverde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie