Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 14-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 14-08-2000 2e Persbericht maandag 14 augustus 2000

Politieberichten

Eindhoven: Autobrand
Maandagmorgen rond 4.00 uur brak er brand uit in een geparkeerde auto aan de Tarbotstraat in Eindhoven. Naar alle waarschijnlijkheid is er een brandbare vloeistof over de auto gegoten en daarna brand gesticht. De brandweer heeft de brand geblust. De auto werd aan de voorzijde zwaar beschadigd door de brand. De politie stelt en onderzoek in.

Beek en Donk: Aanrijding
Een 82-jarige man uit Mariahout is maandagmorgen om 9.15 uur licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Herendijk in Beek en Donk. De man, die met de fiets was, sloeg plotseling links af om een fietspad op te rijden. Op dat moment werd de fietser gepasseerd door een auto bestuurd door een 32-jarige vrouw uit Mariahout. Het slachtoffer werd door de auto aangereden en liep been- en hoofdletsel op. Hij heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.

Helmond: Brand in winkel
Maandagmorgen rond 9.45 uur brak er brand uit in een winkel aan de Azalealaan in Helmond. De brandweer bluste de brand. Het interieur van het pand ging door de brand verloren. Bewoners boven de winkel zijn met de schrik vrijgekomen. Er is niemand gewond geraakt. De brand is vermoedelijk door een defecte ventilator ontstaan.

Deurne: Aanrijding
Een 38-jarige vrouw uit Deurne is maandagmiddag om 12.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Helmondsingel en Bakelseweg. Een 49-jarige chauffeur van een trekker met oplegger reed op de Bakelseweg en wilde op de kruising linksaf slaan richting Helmond. De chauffeur van de trekker met oplegger verleende daarbij geen vrije doorgang aan de auto, bestuurd door de 38-jarige vrouw. Het slachtoffer moest door de brandweer uit haar auto bevrijd worden. Zij is met een gecompliceerde beenbreuk overgebracht naar het Elkerliek ziekenhuis.

Veldhoven: Inbraak
Het afgelopen weekend is ingebroken in een groothandel aan De Run in Veldhoven. Een zijdeur van het pand werd geforceerd en opengebroken. Uit een kassa in de zaak werd f.175,- gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie