Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 14-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van maandagmiddag
16:52 maandag 14 augustus 2000

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Fietser beschadigt geparkeerde auto

MEPPEL. De politie is op zoek naar een nog onbekende man die in de nacht van zondag op maandag, tegen 01.00 uur, op de Wilhelminastraat in Meppel een geparkeerde auto heeft beschadigd. De man kwam op een gele mountainbike uit de richting van het centrum. Een getuige zag hem slingeren. Waarschijnlijk is hij daarbij tegen de geparkeerde auto gebotst. Het gevolg was een kapotte buitenspiegel en een gedeukt en bekrast portier.


*
Snorfietser gewond

NIEUW DORDRECHT. Maandagmiddag werd op het fietspad langs de Klazienaveensestraat in Nieuw Dordrecht een 62 jr. snorfietser uit Emmen aangereden door een tractor bestuurd door een 18 jr. jongeman uit Nieuw Dordrecht. De tractor reed vanuit een uitrit de weg op en verleende daarbij geen voorrang aan de snorfietser. Deze werd met lichte verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


*
Auto-inbraken

ASSEN. In de nacht van zondag op maandag werden uit een op een oprit van een woning aan de Hietlanden in Assen geparkeerde auto, de radio, een aantal CDs en een mobiele telefoon gestolen. Men kon eenvoudig in de auto komen doordat een raam op een kier stond.

PEIZE. In dezelfde nacht werd uit een auto die geparkeerd stond in De Aanleg in Peize een mobiele telefoon gestolen. Bij deze auto werd een ruitje vernield.


*
Inbraken

EMMEN. Maandagmiddag tussen 12.15 en 13.15 uur werd er ingebroken in een flatwoning aan De Nijkampen in Emmen. Terwijl de bewoonster even weg was drong men met behulp van de flippermethode of een valse sleutel de woning binnen. Uit de woning werden een jas, horloge en een portemonnee met wat kleingeld gestolen.

MEPPEL. Het afgelopen weekeinde werd er ingebroken in een kantoor aan de Kaapweg in Meppel. Men kwam binnen door een raampje te forceren. Uit het kantoor werd een computer gestolen.

ASSEN. In de nacht van zondag op maandag werd er ingebroken in een verpleeghuis aan de Paul Krugerstraat in Assen. Men kwam binnen door een deur te forceren. Uit verpleeghuis werd een klein bedrag aangeld gestolen. Ook werd een tas van een medewerkster meegenomen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie