Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 14-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

14 augustus 2000

Man gaat er vandoor met snorfiets
SCHIEDAM -- Een nog onbekende man is er zaterdagmiddag omstreeks kwart over vijf vandoor gegaan met een gloednieuwe snorfiets. De snorfiets was eigendom van een fietsenhandel aan de Profesor Kamerlingh Onneslaan en stond voor de zaak. Een personeelslid van de winkel was bezig de fietsen naar binnen te brengen, toen de nog onbekende man kwam aanfietsen, zijn fiets neergooide, op de snorfiets sprong en er vandoor ging in de richting van het Stationsplein. Hij is niet meer aangetroffen.

Aanrijding met gewonde
SCHIEDAM -- Zaterdagmiddag omstreeks half vier vond op de kruising van de Hoofdstraat en de Nieuwe Haven een aanrijding plaats tussen de bestuurders van een motorfiets en een auto. De motorrijder, een 31-jarige Schiedammer, reed over de Hoofdstraat en wilde linksaf slaan. Hij zag daarbij de hem tegemoet komende automobilist, een 23-jarige Schiedammer, over het hoofd, waarna een aanrijding ontstond. De motorrijder raakte daarbij gewond en werd voor onderzoek overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

Auto op z\'n kant
SCHIEDAM -- Zaterdagavond omstreeks half acht vond op de Linzenakker een aanrijding plaats tussen twee auto\'s. Een 40-jarige Schiedammer reed over de Linzenakker en wilde De Akkers oprijden. Hij verleende daarbij geen voorrang aan een 46-jarige Schiedammer die over De Akkers in de richting van de Slimme Watering reed. Ten gevolge van de aanrijding kwam het voertuig van de 46-jarige Schiedammer op z\'n kant terecht. De bestuurder liep daarbij enkele lichte verwondingen op.

Woninginbraak
SCHIEDAM -- Zaterdag werd tussen 02.00 uur en 11.00 uur ingebroken in een woning aan de Rembrandtlaan. Uit de woning werden onder andere een telefoon en een fototoestel weggenomen.

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- In de nacht van zondag op maandag omstreeks drie uur hielden politiemensen van het district Scheidam op de Hargalaan een 39-jarige Schiedammer aan wegens rijden onder invloed (2,00 promille). De man bleek bovendien niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie