Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start werkzaamheden op Limburgse wegen

Datum nieuwsfeit: 14-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kamer van Koophandel Zuid-Limburg

Donderdag 3 augustus 2000

Redactie Kamerkrant Zuid-Limburg Maastricht
www.kamerkrant.com

Vertragingen en omleidingen op Limburgse wegen

Op vier plaatsen in Limburg beginnen wegwerkzaamheden die voor oponthoud en omleidingen zullen zorgen. Van dinsdag 8 oktober tot begin november wordt in de buurtschap Aan de Rijksweg op de Maastrichterweg bij Roermond een ontsluitingsweg aangelegd. Deze is bedoeld voor de nieuwbouwwijken Musschenberg en Oolderveste. Buiten de spitsuren wordt het verkeer met verkeerslichten geregeld, in de spits ligt het werk stil. Vanaf 14 augustus is de N277 (route Zeeland-Kessel) tussen viaduct Halfweg en de aansluiting op de Napoleonsbaan geheel afgesloten. Zowel de bestaande asfaltconstructie als de fundering zal worden vernieuwd. Het verkeer wordt omgeleid. Ook vanaf 14 augustus begint de reconstructie van de weg Bergen-Siebengewald tussen de kilometerpalen 1.05 en
4.65. Bovendien worden er drie dassentunnels gebouwd. Tot 15 september kunnen alleen aanwonenden van dit weggedeelte in de N552 gebruikmaken. Tussen 21 augustus en 15 september wordt het dubbelbaans gedeelte van de weg Beesel-Tegelen afgebouwd. Daarom zal het deel van de N567 tussen km 9.6 en 10.8 (kom Tegelen) afgesloten zijn. De kruisende wegen blijven wel toegankelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie