Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

China Airlines bij boekbare website voor Azië en de Pacific

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

China Airlines sluit zich aan bij nieuwe boekbare website voor Azië en de Pacific

Amsterdam, 15 augustus 2000
De Taiwanese luchtvaartmaatschappij China Airlines maakt sinds kort deel uit van het negenkoppige team van toonaangevende luchtvaartmaatschappijen dat van plan is een nieuwe boekbare website te introduceren voor Azië en de Pacific. De andere partners zijn Cathay Pacific, Malaysia Airlines, Qantas, Royal Brunei, Air New Zealand, Singapore Airlines, Ansett Australia en Asiana Airlines. De groep moet nog een naam voor het project communiceren.

De website heeft zowel componenten voor de consument als voor de zakelijke markt. Er kunnen tickets worden geboekt alsmede hotels, auto's en landarrangementen. Een onafhankelijk managementteam wordt aangesteld om de organisatie te leiden als een aparte business unit die losstaat van elk van de luchtvaartmaatschappijen.

Het onderdeel voor de consument is voornamelijk een online reisbureau dat een ongekende keuze in reisproducten biedt. Voor de business-to-business component biedt de site mogelijkheden aan onder meer reisagenten om hun online service te vergroten.

De organisatie verwacht van start te gaan in het laatste kwartaal van 2000.


_____
Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie