Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kleintje Pils met China Airlines naar Olympische Spelen

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Kleintje Pils met China Airlines naar Olympische Spelen

Amsterdam, 15 augustus 2000
De Taiwanese luchtvaartmaatschappij China Airlines brengt het bekende Nederlandse dweilorkest Kleintje Pils naar de Olympische Spelen in Sydney. Deze feestband zal voor een vrolijke muzikale noot zorgen tijdens dit enorme sportevenement, zoals zij dat in haar 25-jarig bestaan al vele malen heeft gedaan. China Airlines sponsort Kleintje Pils door de instrumenten gratis te vervoeren.

Kleintje Pils bestaat uit 10 personen en is over de hele wereld een begrip. Het dweilorkest heeft onder andere opgetreden tijdens diverse internationale schaatswedstrijden, tijdens de World Cup USA en de inhuldiging van het Nederlands voetbalelftal bij het Europees Kampioenschap, bij verschillende Olympische Spelen en ook een aantal maal bij de finish van de Tour de France. De band is te zien geweest in allerlei televisieprogramma's en heeft een deel van haar repertoire op CD uitgebracht.

China Airlines heeft dit 'Koninklijk onderscheiden Oranje-orkest' aan boord tijdens één van haar nieuwe vluchten op Sydney. Ook naar Auckland in Nieuw Zeeland is het aantal vluchten uitgebreid. China Airlines vliegt, met uitzondering van de donderdag, elke dag naar Taipei alwaar de overstap naar Australië en Nieuw-Zeeland plaatsvindt. Voor nieuwe reserveringen met reizen vanaf 1 september 2000 zijn er aantrekkelijke prijzen. Zo kan er al een vlucht worden geboekt naar Sydney vanaf fl. 1.999,-- en naar Auckland vanaf fl. 2.099,--.


_____
Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie