Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwdorp 2000 in gemeente Maassluis

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: YR157
Datum: 31 juli 2000

Bouwdorp 2000 van 15 tot en met 18 augustus

In de afgelopen weken heeft het Bureau Gemeentlijk Wijkbeheer en de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis in de Oost- en Westwijk sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ondanks het minder mooie zomerweer hebben zeer veel jongeren meegedaan aan deze activiteiten. Maar het is nog niet afgelopen met de zomeractiviteiten voor de Maassluise kinderen. Van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 augustus is er namelijk ook nog het alom vermaarde bouwdorp.
Het Bouwdorp 2000 heeft dit jaar als thema het Wilde Westen . Kinderen mogen een hut bouwen in de stijl van het Wilde Westen en de mooiste hutten krijgen natuurlijk een prijs. Op de locatie van het Bouwdorp 2000, het terrein van de ijsbaan langs de Vlaardingsedijk, kunnen kinderen van 8 tot en met 13 jaar ook deelnemen aan andere activiteiten zoals: schminken, skaten, vlechtjes maken, luchtkussenspringen en diverse spelen. Uiteraard is bij al deze activiteiten proffesionele begeleiding aanwezig.
Het bouwdorp is open van 10.00 tot 16.00 uur Voor f.1,50 kunnen de jongeren meedoen en krijgen ze nog een zakje snoep en limonade.

Voor meer informatie kunnen belangstellende terecht bij het Bureau Wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931843 of bij de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis telefoon 5915211

Laatste wijziging: 31 July 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie