Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

17 miljoen beschikbaar voor investeringen Glastuinbouw

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Mededelingen voor de vakpers / Persberichten / Regelingen en subsidies / Nieuwsberichten

Mededeling voor de vakpers
Minister Brinkhorst stelt 17 miljoen beschikbaar voor investeringen structuurverbetering glastuinbouw

21 juli 2000 - Vanaf 15 augustus 2000 tot en met 31 december 2000 kunnen bij LASER aanvragen worden ingediend voor het onderdeel investeringen van de Regeling structuurverbetering glastuinbouw (RSG). Minister Brinkhorst heeft voor deze openstelling 17 miljoen gulden beschikbaar gesteld.
Als gevolg van veranderingen in Europese regelgeving is de regeling op enkele punten gewijzigd.
Om het bereik van de regeling te verbeteren is de lijst met investeringen waarvoor subsidie kan worden verkregen beperkt tot Groen Label kassen.
Vanaf 1 augustus 2000 kan een brochure worden aangevraagd bij LASER Diemen. De brochure is ook via internet www.minlnv.nl\laser te raadplegen en te downloaden.
De aanvragen worden afgehandeld op volgorde van ontvangst van de complete aanvraag door LASER. Op de dag waarop het subsidieplafond wordt bereikt zal de volgorde van de aanvragen van die dag worden vastgesteld door middel van loting. Voor meer informatie over de regeling, kunt u contact opnemen met de klantenservice van LASER 020-4953666.

Persreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie