Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste uitgave Nationale Telecom Monitor verschenen

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Eerste uitgave van Nationale Telecom Monitor is gratis beschikbaar met actuele marktcijfers over Internet, vaste en mobiele telecommunicatie. (te downloaden via www.nationaletelecommonitor.nl)

Utrecht, augustus 2000 - Vanaf half augustus 2000 is de eerste uitgave van de Nationale Telecom Monitor beschikbaar. De Nationale Telecom Monitor is een initiatief van Intercai IRC en VNU-werkmaatschappijen Claritas Nederland BV en Directview BV. In de Nationale Telecom Monitor (NTM) worden relevante en actuele marktcijfers over de marktsegmenten: Internet, vaste telecommunicatie en mobiele telefonie gepubliceerd, zowel op business-to-business als op business-to-consumer niveau. De Nationale Telecom Monitor bestaat uit een grootschalig telefonisch onderzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie