Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 14-08-2000 3e persbericht 14 augustus 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietster gewond
Een 75-jarige Eindhovense vrouw is maandag om 14.35 uur lichtgewond geraakt bij een aanrijding op het 18 Septemberplein. De vrouw reed met haar fiets over het 18 Septemberplein in de richting van het Stationsplein. Een 25-jarige Eindhovense vrouw op een bromfiets reed over het fietspad van de Vestdijk in de richting van het 18 Septemberplein. De fietster zag haar niet aankomen en raakte haar tegen het achterwiel. Ze kwam ten val en is met een hoofdwond naar het St. Josephziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht zij naar huis.

Eindhoven: Agressieve klant aangehouden
In een supermarkt aan de Tongelresestraat is maandag om 17.30 uur een 20-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij had een personeelslid, een 24-jarige vrouw, geslagen. Het slachtoffer ging achter de man aan nadat hij de winkel via de ingang verliet. Voordat ze hem op zijn gedrag kon aanspreken sloeg hij haar op de neus. Zij raakte aan de neus gewond. Andere personeelsleden hielden de man aan en gaven hem over aan de politie.

Eindhoven: Verdachten aanranding aangehouden
In zwembad de Tongelreep zijn maandag om 19.15 uur drie Eindhovenaren van 25 en (2x) 15 jaar oud aangehouden. Zij worden ervan verdacht enkele meisjes van 15 en 16 jaar betast te hebben. De drie verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Helmond: Vervalst document?
Op de Marktstraat is maandagmiddag om 15.55 uur een 31-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij kwam bij een uitzendbureau loon innen en toonde een legitimatiebewijs met een bepaald sofi-nummer. Het loon was echter al overgemaakt aan de juiste persoon met een zelfde sofi-nummer. Het legitimatiebewijs is vermoedelijk vervalst. De man is voor onderzoek ingesloten. Ook het legitimatiebewijs wordt onderzocht.

Eersel: Hekwerk weg
Tussen vrijdag 16.00 en zaterdag 13.30 uur is bij een school aan de Bospoort een stuk hekwerk gestolen. Het deel, 2x2 meter, is losgeschroefd en meegenomen. Waarde fl. 500,=.

Bladel: Auto weg
In het afgelopen weekend is vanaf de Varkensmarkt een blauwe Opel Kadett met het kenteken NG-72-BK gestolen.

Veldhoven: Fietsenrekken vernield
Bij een school aan de Blaarthemseweg zijn tijdens de afgelopen vakantie verschillende stalen fietsenrekken vernield. Het schadebedrag is fl. 2.000,=.

Veldhoven: Bonnen bij geslotenverklaring
Bij een verkeerscontrole op De Run / Ulenpas zijn maandag tussen 16.15 en 16.45 uur 22 bestuurders bekeurd. Zij negeerden het eenrichtingverkeer. De Ulenpas wordt vaak gebruikt als sluiproute.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie