Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schietincident te Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Schietincident te Etten-Leur

Datum: 14/8/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

Vanmorgen is een 21-jarige inwoner uit Etten-Leur door een nog onbekende man in zijn buik geschoten in het Oderkerkpark te Etten-Leur. Het slachtoffer werd door de GG en GD overgebracht naar een ziekenhuis in Breda en is inmiddels geopereerd.

Vanmorgen kreeg de politie van Etten-Leur omstreeks 09.45 uur de melding dat een man beschoten zou zijn in het Oderkerkpark te Etten-Leur. Ter plaatse bleek het slachtoffer naar een woning van familie in de omgeving van het park gelopen te zijn.

De man die een buikwond had, is ter plaatse door broeders van de GG en GD gestabiliseerd, waarna hij is overgebracht naar een ziekenhuis te Breda. Inmiddels heeft het slachtoffer een spoedoperatie ondergaan. De toestand van het slachtoffer
lijkt voor zover nu bekend stabiel te zijn.

De politie heeft met een speurhond het Oderkerkpark doorzocht, doch heeft nog geen bruikbare sporen aangetroffen. De politie hoopt vanavond of morgenochtend het slachtoffer te verhoren en meer bijzonderheden te vernemen over de exacte plaats waar het schietincident heeft plaatsgevonden.

Inmiddels zijn een aantal familieleden en relaties van het slachtoffer door de politie gehoord. Over het motief van deze schietpartij en over de mogelijke dader kan op dit moment nog niets medegedeeld worden.

De politie werkt met 10 rechercheurs aan de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie