Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Politie Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Persberichten Politie Over Betuwe

Dinsdag, 15 augustus 2000

Brandstichting gemeentehuis Elst

Vannacht, 14 op 15 augustus, kwam rond 3.15 uur bij de politie de melding binnen dat er brand zou zijn in het gemeentehuis in Elst. Ter plaatse aangekomen bleek dat de schade beperkt was gebleven en dat het vuur vanzelf was uitgegaan, zodat de brandweer niet meer hoefde te blussen. De politie houdt er rekening mee dat er sprake is van brandstichting.

Men heeft op drie plaatsen van het gemeentehuis geprobeerd brand te stichten door gebruik van molotovcocktails. Het is echter op twee van de drie plaatsen niet gelukt de ruiten in te gooien. Op één plaats is slechts de eerste ruit van een dubbele ruit van een kantoorruimte ingegooid. De schade bleef daardoor beperkt tot roetschade en brand aan het raamkozijn.

De politie heeft de zaak met vijf man in onderzoek. Er wordt een buurtonderzoek ingesteld en een technisch sporenonderzoek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie