Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concentric kiest voor InterXions Internet exchange center

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Concentric kiest voor InterXions Internet exchange center in Amsterdam

Almere/Amsterdam, 15 augustus 2000 - Concentric Network Corporation en InterXion Nederland B.V. hebben vandaag aangekondigd dat Concentric heeft gekozen voor InterXion in Amsterdam. Via dit Internet exchange center® ("IEC") van InterXion zal Concentric haar klanten 7 dagen per week en 24 uur per dag verbindingen en diensten leveren.

InterXion is een van de marktleiders op het gebied van onafhankelijke pan-Europese facilitaire diensten. InterXion is actief op het gebied van het bouwen van Internet exchange centers (IEC) in Europa en houdt zich bezig met het beheren en voortdurend verbeteren van het Europese internetstructuur.

"We zijn blij met de komst van Concentric in ons Internet exchange center," zegt Honoré du Puy, managing director van InterXion Nederland B.V. "In ons IEC leveren wij internetgerelateerde oplossingen en andere diensten met toegevoegde waarde voor verschillende internetbedrijven. Concentric heeft er baat bij deel uit te maken van onze zakelijke klantenkring van bedrijven die diensten met elkaar uitwisselen".

"InterXion verschaft ons neutrale en snelle internet verbindingen en de infrastructuur die nodig is om onze zakelijke klanten van betrouwbare Web hosting en DSL diensten te voorzien," zegt Erik Diependaal, Commercieel Directeur van Concentric Nederland B.V.

Over Concentric:
Concentric®, een NEXTLINK ® bedrijf, levert complete, gemakkelijke en bruikbare internetgerelateerde oplossingen voor kleine- en middelgrote bedrijven en op maat gesneden Virtual Private Network (VPN) en datacenter diensten voor grotere bedrijven over de hele wereld. Concentric's pakket van diensten voor kleine- tot middelgrote bedrijven bevat leased lines, high-speed DSL toegang, Web hosting en datacenter diensten. Concentric is de eerste Application Infrastructure Provider (AIP), die een scala aan infrastructurele diensten biedt, die application service providers in staat stellen om toepassingen en webgerelateerde diensten via het internet of via een VPN te leveren. VPN oplossingen maken het een bedrijf mogelijk om veilig en betrouwbaar te communiceren met haar kantoren, mobiele verkoopteams, zakenpartners, vendors en klanten. Concentric levert in Nederland de technische infrastructuur voor verschillende grote gratis-internetproviders zoals MyWeb en TMFweb.

Over InterXion:
InterXion (hoofdkantoor in Amsterdam) is toonaangevend in de ontwikkeling en het beheer van een groeiend aantal onafhankelijke Internet exchange centers ®(IECs) in Europa. Alle Internet exchange centers van InterXion zijn verbonden met de belangrijkste nationale en internationale telecom carriers en met verschillende Europese Internet Exchanges. InterXion specialiseert zich in het bouwen, ontwerpen en het voortdurend verbeteren van de Europese internet structuur. Hiermee voorziet InterXion in managed connectivity oplossingen die klanten ondersteunen in het effectief en efficiënt uitvoeren van hun kernactiviteiten.
InterXion levert equipment co-locatie services en andere diensten met toegevoegde waarde, speciaal ontworpen voor de specifieke behoeften van geavanceerde netwerken zoals interconnectie tussen klanten, installatie van materiaal, beheer en onderhoud, telecomdiensten en news en caching services. InterXion heeft op dit moment Internet Exchange Centers in Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Londen, Parijs en Wenen en opent binnenkort IEC's in Brussel, Kopenhagen, Madrid en Stockholm en Zürich. Voor meer informatie: www.interxion.com

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

InterXion
Margaret van Kempen
Telefoon 070 346 3760 Telefax 070 346 1784
e-mail: (kempen.pr@planet.nl)

Concentric Nederland
Erik Diependaal
Telefoon 036 546 2400
e-mail: (info@nl.concentric.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie