Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studentplaza en NokNok starten grootse promotiecampagne

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- PERSBERICHT -

Den Haag, 15 augustus 2000

STUDENTPLAZA EN NOKNOK STARTEN GROOTSE PROMOTIECAMPAGNE

De interactieve studentencommunity StudentPlaza (www.studentplaza.nl) en de gratis Internetprovider NokNok zijn deze week gestart met een gezamenlijke promotie onder studenten. Op verschillende hogescholen en universiteiten delen promotieteams een gratis cd-rom uit. De cd-rom bevat een interactieve kennismaking met StudentPlaza en Internetsoftware van NokNok. Studenten kunnen met de cd-rom direct gratis online en lid worden van StudentPlaza.


**KANS OP 12 MAANDEN BASISBEURS**
De cd-rom wordt verspreid vanaf maandag 14 augustus tot en met vrijdag 1 september in alle universiteitssteden in Nederland. Deze actie zal worden ondersteund door posters en bedrukte koffiebekertjes, die geplaatst zullen worden in alle belangrijke universiteitsgebouwen. Als studenten zich aanmelden bij StudentPlaza, maken zij 12 maanden lang kans op het winnen van een maandelijkse 'StudentPlaza Basisbeurs'. Elke maand wordt op de site bekend gemaakt hoe de beurs voor de desbetreffende maand te winnen valt. Voor de maand september hoeft de student slechts lid te worden. Met zijn e-mailadres loot hij mee voor de beurs.


**NOKMESSENGER**
NokNok attendeert de studenten op de mogelijkheid om met behulp van haar gratis software gebruik te maken van NokM, oftewel NokMessenger. Zo kunnen studenten elkaar laten weten dat ze online zijn en kunnen zij elkaar directe berichten sturen en chatten.


**STUDENTPLAZA**
StudentPlaza is de meest persoonlijke studentencommunity van Nederland. Exclusief voor studenten is binnen StudentPlaza een scala aan informatie-, communicatie- en winkelfaciliteiten te vinden, die persoonlijk door de student zijn in te richten. In StudentPlaza zijn verschillende diensten aanwezig op het gebied van studie, bijbanen, stages en toekomstige carrièremogelijkheden. De student kan vrijwillig in contact treden met diverse aanbieders door het opgeven van zijn of haar specifieke interessegebieden. StudentPlaza is een 'gesloten' community. Door de strenge toelatingseisen heeft alleen de studentendoelgroep toegang tot StudentPlaza. De studenten vinden bij StudentPlaza dus alleen medestudenten. Het lidmaatschap van StudentPlaza is geheel gratis.


**FOCUS OP 'DIGITALE' OPLOSSINGEN**
Naast veel specifieke informatie voor studenten is StudentPlaza met name gericht op het bieden van oplossingen door middel van de digitale mogelijkheden van Internet. Zo kunnen studenten oefententamens downloaden, bij bedrijven online solliciteren en bijvoorbeeld digitale woordenboeken vinden. Binnenkort opent StudentPlaza ook de eigen 'clubomgeving' waarmee leden geselecteerde vrienden, clubgenoten, dispuutsleden en/of studiegenoten kunnen toelaten tot een besloten deel van StudentPlaza; een 'community' binnen een 'community'. Deze clubomgeving is gebaseerd op de elftalmodule binnen Hockeyplaza.nl, een zustersite van StudentPlaza. Dezelfde technologie is tevens gebruikt voor www.studentenservice.nl van Heineken, die werkt met een persoonlijke studentenhuisomgeving.


**NOKNOK**
Het initiatief van StudentPlaza om het Internet nog toegankelijker te maken voor studenten past uitstekend bij de visie die NokNok heeft om het Internet voor iedereen toegankelijk te maken. NokNok heeft als doelstelling Internet voor iedereen toegankelijk te maken. NokNok biedt inmiddels aan ruim 160.000 leden toegang tot Internet, waarmee ze zich heeft genesteld in de top van de gratis Internetproviders. NokNok heeft het streven om alle studenten via de samenwerking met StudentPlaza online te brengen.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie