Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Architecten minder alert op misstanden bij competities

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bond van Nederlandse Architecten

500 gulden voor een ontwerp Architecten minder alert op misstanden bij architectuurcompetitiesArchitecten lijken zich minder op te winden over slechte architectuurwedstrijden. Nog maar een enkeling meldt prijsvragen en meervoudige opdrachten. En niemand heeft gereageerd op een oproep mee te werken aan de evaluatie van architectuurwedstrijden. Opmerkelijk, want nog niet zo lang geleden beschouwden architecten slechte architectuurwedstrijden (en de opkomst van de bouwmanager) als de grootste bedreiging voor de beroepsuitoefening. De rubriek met meldingen van meervoudige opdrachten en prijsvragen is al een jaar niet meer in BladNA verschenen. Wat is er aan de hand? ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie