Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Azlan Europees distributeur OpenSystems.com

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Azlan Europees distributeur OpenSystems.com

Zoetermeer, 15 augustus 2000 - Azlan heeft de Europese distributierechten verworven van OpenSystems.com. De producten van OpenSystems.com, een specialist op het gebied van log management software, vormen een belangrijke uitbreiding van Azlan's activiteiten op het gebied van security oplossingen. Het pan-Europese netwerkbedrijf verwacht in de komende maanden nog meer producten en diensten aan deze portfolio toe te voegen.

Het Amerikaanse bedrijf OpenSystems.com is onder meer ontwikkelaar van Private I. Dit softwarepakket biedt beveiliging voor E-business toepassingen. Het vormt een krachtig instrument voor het monitoren van de syslogs van Cisco routers/firewalls ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie