Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 15-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 15-08-2000
Persbericht district Maasland

AANHOUDINGEN IN VERBAND MET GEWELDPLEGING, Vinkel Naar aanleiding van de geweldpleging in de nacht van zondag op maandag in Vinkel, zijn 3 mannen aangehouden. Bij de geweldpleging werd een 50-jarige man uit Vinkel zodanig gewond dat hij later aan zijn verwondingen is overleden. Aan de hand van getuigenverklaringen en een uitgebreid onderzoek heeft het onderzoeksteam in de nacht van maandag op dinsdag 3 mannen, 16, 30 en 36 jaar uit Oss kunnen aanhouden. Naar hun aandeel in de geweldpleging wordt een onderzoek ingesteld. De mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

AANHOUDING VOOR VERDUISTERING, Oss Maandag is een 21-jarige vrouw uit Oss aangehouden. Ze bleek in een winkel in Oss enkele duizenden guldens te hebben verduisterd. Na verhoor is de vrouw weer heengezonden.

AUTO GESTOLEN, Nuland Maandagavond is vanaf een parkeerterrein aan de A 50 onder Nuland een blauwe Mercedes 290 TD combi gestolen. Het kenteken van de auto is RH-BN-23.

INBRAAK WONING, Nistelrode In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Weijen in Nistelrode. Een deur van de woning werd opengebroken. Een GSM telefoon, een portemonnee een geldbedrag werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie