Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Holland toegelaten tot nieuwe US Green Card Lottery

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

THE AMERICAN DREAM

Holland toegelaten tot de nieuwe US Green Card Lottery!

Berlijn (ots)- Een keer per jaar organiseert de Amerikaanse regering de beroemde Green Card Lottery: 55.000 winnaars van deze loterij komen in aanmerking voor een permanente werk- en verblijfsvergunning in de Verenigde Staten van Amerika. Dit populaire systeem biedt aan iedereen de unieke kans om deel uit te maken van de 'American Dream'. Amerika was nog nooit zo attractief, met een van de laagste werkloosheidcijfers van de geïndustrialiseerde wereld, en daardoor enorme mogelijkheden biedend om vooruit te komen. De loterij werd in
1994 door de Amerikaanse regering geïntroduceerd.
Op 31 juli 2000 werden de nieuwe spelregels voor de loterij van het jaar 2000 officieel bekendgemaakt, en mensen uit Nederland mogen opnieuw hun geluk beproeven! Vorig jaar wonnen slechts 53 Nederlanders de loterij, die nu naar de Verenigde Staten mogen gaan. Als er echter genoeg deelnemers zijn, kunnen tot 3.500 mensen van Nederlandse afkomst dit jaar een Green Card winnen. Eenieder die uitverkoren is, heeft het recht om binnen de komende twee jaar naar de USA te verhuizen!

Aanvragen kunnen van 2 oktober tot 1 november 2000 aan het onlangs ingestelde 'Kentucky Consular Center' worden gestuurd. Het is evenwel zo, dat 40% van alle aanvragen afgewezen worden omdat de strikte regels die de Amerikaanse regering voor dit programma heeft vastgelegd, niet correct werden nagevolgd. Daarom wordt aanbevolen om gebruik te maken van de diensten van een professionele instelling, die hulp kan bieden bij het gecompliceerde inschrijvingsproces.

De grootste en populairste, de door de regering erkende, Emigration Advisory Center and American Green Card Agent, is gevestigd in Duitsland. Gratis informatiebrochures en aanmeldingsformulieren kunnen in het Duits of in het Engels via internet (www.americandream.de) of per post worden aangevraagd: The American Dream, Heinsestr. 16, 13467 Berlijn, Duitsland. Tel.: (0049-180-511 0 511)


16 aug 00 09:22

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie