Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Buhrmann breidt distributie verpakkingsmaterialen uit

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BUHRMANN BREIDT DISTRIBUTIE VERPAKKINGSMATERIALEN UIT

Buhrmann's dochteronderneming Bührmann-Ubbens in Zutphen, heeft in principe overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van de groothandels in verpakkingsmaterialen Ropapin Interpapier, gevestigd in Oud-Beijerland en Ropapin België, gevestigd in Antwerpen.

Ropapin distribueert een breed assortiment verpakkingsmaterialen waaronder beschermende enveloppen, luchtkussenfolies en door het bedrijf bedrukte tapes aan zakelijke afnemers. Daarnaast distribueert Ropapin verwerkingsmachines voor dit soort verpakkingsproducten. Het bedrijf heeft ruim 50 medewerkers en een omzet van 10 miljoen euro.

De overname past goed in de strategie van Buhrmann die erop is gericht de distributie van verpakkingsmaterialen verder uit te bouwen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie