Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 16-08-2000 Dagelijke persberichten
Stafdienst Communicatie, van Houten, 036 - 538 3848

Weedplantage ontmanteld
LELYSTAD In een woning aan het Galjoen is gisterenmorgen een weedplantage ontmanteld. De politie kreeg de tip, dat er weedplanten in de tuin stonden. Nader onderzoek leerde, dat ook in de woning weedplanten gekweekt werden. Er zijn zon 50 planten ter vernietiging in beslag genomen, net als diverse apparatuur. Een 34-jarige bewoner is aangehouden; proces verbaal wordt opgemaakt.

Aanhoudingen na winkeldiefstal
EMMELOORD Op de Lange Nering zijn gisterenmiddag een 24-jarige man uit Zwolle en een 33-jarige vrouw uit Wageningen aangehouden. De vrouw werd gelijk door personeel van de schoenenwinkel in de kraag gevat, toen het alarm ging. Ze probeerde met twee paar schoenen de winkel te verlaten zonder te betalen. Op aanwijzing van het personeel werd de Lange Nering afgezocht naar de man, die ook van het plegen van diefstal werd verdacht. Hij werd door de politie aangehouden en hij werd herkend door het winkelpersoneel. Het tweetal is overgebracht naar het bureau, waar proces verbaal is opgemaakt.

Aanhouding voor wapenbezit
ALMERE Op het Ravelplantsoen werden twee jongens van 15 uit Almere door de politie betrapt op het dragen van wapens. De politie surveilleerde rond een school. De jongens stonden ter hoogte van de ingang van de school en droegen beiden een vuurwapen in hun handen. De politie heeft hen aangehouden en geboeid en overgebracht naar het bureau. Daar bleek het te gaan om luchtdrukwapens. Omdat ze op echte vuurwapens lijken en dus geschikt zijn om mensen mee te bedreigen, zijn ze door de politie ter vernietiging in beslag genomen. Proces verbaal is opgemaakt; mogelijk komt het duo in aanmerking voor Halt.

160800.4380

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie