Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 10.00 uur
verkeerscontroles

BINNENSTICHT De politie hield dinsdag op verschillende locaties in het district Binnensticht verkeerscontroles.

In Driebergen-Rijsenburg werd dinsdagmorgen op snelheid gecontroleerd. Zestien van de 862 gecontroleerde voertuigen reden te hard.De snelste reed 67. Vervolgens werd gecontroleerd op de Schoudermantel. Hier werden achttien overtreders van de snelheidslimiet bekeurd. De snelste reed 85 km/u. Tevens werden op deze twee locaties bonnen uitgedeeld voor onder meer het niet dragen van de autogordel (vijf keer) en een onleesbaar kenteken.

Van de 770 op snelheid gecontroleerde voertuigen op de Utrechtseweg in De Bilt overtraden dinsdagmiddag 64 voertuigen de maximumsnelheid. Waar 80 de limiet is reed de één voertuig 132 km/u.

Op de Reenenweg in Zeist werd dinsdagmiddag op snelheid gecontroleerd. Van de 1.001 gecontroleerde voertuigen reden 61 te snel. De snelste reed 83 km/u.

Onderzoek gestolen caravans

BILTHOVEN Naar aanleiding van binnengekomen informatie over de aanwezigheid van gestolen caravans op een camping aan de Burgemeester Van der Borchlaan heeft de wijkpolitie van Bilthoven een onderzoek ingesteld. Op de camping werden vijf caravans aangetroffen uit Utrecht, Houten, Purmerend en Sneek. Net buiten de camping werd nog een gestolen caravan uit Houten aangetroffen.

Inmiddels zijn in deze zaak vier mannen uit Utrecht (resp. 27, 36, 37 en 49 jaar) en één uit Soest (47 jaar) aangehouden ter zake diefstal en heling.

De politie zet het onderzoek voort.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie