Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voetbaltempel Roda JC geopend

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Roda JC

Voetbaltempel Roda J.C. geopend
"De trots van het Zuiden opende dinsdag 15 augustus jl. op fantastische wijze het prachtige Parkstad Limburg Stadion.

Roda J.C. mag zich sinds 15 augustus jl. de trotse eigenaar noemen van een van de mooiste stadions van Nederland. De nieuwe arena, het Parkstad Limburg Stadion, werd op carnavaleske wijze geopend. De vriendschappelijke wedstrijd tegen het Spaanse Real Zaragoza eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Het niet alleen mooi tot in de kleinste details, maar ook functioneel ingerichte stadion is een verrijking voor het Nederlandse voetbal. Al op de eerste avond wordt iedere opwelling van nostalgie overvleugeld door de luxe van de nieuwe voetbaltempel. Na 48 jaar historie op Kaalheide is men nu hemelsbreed vier kilometer verhuisd. Alle tijd, alle strijd en alle energie hebben dit prachtig resultaat opgeleverd. In voetbal telt immers het resultaat, en dit resultaat mag er zijn.

Voor Roda J.C. kan de competitie beginnen. Aanstaande vrijdag 18 augustus moet Roda J.C. het in de uitwedstrijd opnemen tegen Sparta uit Rotterdam. De eerste thuiswedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion wordt gespeeld op zaterdag 9 september. Tegenstander is dan FC Twente, aanvang 19.30 uur.
16-8-2000 13:11

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie