Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toyota ontwikkelt revolutionair diesel-nabewerkingssysteem

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Toyota ontwikkelt revolutionair dîesel-nabewerkingssysteem

(16 augustus 2000)

Toyota Motor Corporation heeft een nieuwe basistechniek ontwikkeld voor een revolutionair systeem dat de uitstoot van dieselmotoren schoner maakt. Dit zogeheten Diesel Particulate-NOx Reduction System, kortweg DPNR-systeem, zorgt voor een forse reductie van de uitstoot van stikstofoxide en roetdeeltjes bij dieselmotoren. Hierdoor kan de belasting van het milieu aanzienlijk afnemen. In 2003 wordt het systeem op de markt verwacht.

Toyota Motor Corporation wordt onder de autofabrikanten tot een van de koplopers op het gebied van milieubescherming gerekend. De ontwikkelingsafdelingen van de grootste Japanse automobielfabrikant zijn continu op zoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie