Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomsten over aanpak van wachtlijsten

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FVO

Nieuws

Aanpak wachtlijsten

16 augustus 2000

Aanpak wachtlijsten

Activiteit bij de ouderverenigingen
Op 25 juli verscheen het tweede informatiebulletin over de wachtlijsten. Daarin was onder meer opgenomen de resultaten van de enquêtes in de regio's met de nodige knelpunten. Veel regio's hebben al bijeenkomsten georganiseerd over de aanpak. Enkele staan nog voor september op de rol en er moeten er nog wat komen.
Verder in dat bulletin nieuws van het PGB-front en over de informatiestromen die op gang komen, vanuit het ministerie van VWS en de zorgverzekeraars.
In Kaders 5, die binnenkort verschijnt, is ten behoeve van de bredere achterban een deel van het nieuws uit Info-Wachtlijsten nr. 2 opgenomen.

Meer weten?
Informatie over de wachtlijsten kunt u vinden op de internetsite van de ouderverenigingen www.fvo.nl en op de site www.nietafwachten.nl (gehandicaptenzorg).
De site www.wachtlijstaanpak.nl die in veel informatiemateriaal van VWS genoemd wordt, geeft alleen informatie over de sector verpleging en verzorging.

Ondersteuningsteam
In het kader van de aanpak wachtlijsten kan het 'veld' een beroep doen op het ondersteuningsteam. Dit team kan het 'veld' behulpzaam zijn bij het realiseren van 'creatieve en onorthodoxe' oplossingen. Voor vragen kunt u zich tot dit team wenden. Het team is gehuisvest bij Twijnstra en Gudde in Amersfoort.
Contactpersonen: Tiana van Grinsven en Rob Hoogma Postbus 2024, 3800 AC Amersfoort
Telefoon (033) 467 76 03
E-mail: (wachtlijst@tg.nl)

Helpdesk
Naast dit telefoonnummer voor ondersteuningsvragen is er een helpdesk waar iedereen met vragen over de aanpak wachtlijsten terecht kan. De helpdesk is elke ochtend geopend van 9.00 tot 12.00 uur, tel.(033) 4677480.

Denktank
Ten behoeve van de ondersteuning van de aanpak wachtlijsten heeft het ondersteuningsteam een denktank ingesteld. Deze denktank wordt gebruikt voor het vinden en uitwisselen van oplossingen. Ook de FvO is in de denktank vertegenwoordigd.

Reageren
Ander onderwerp

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie