Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 16-08-2000 Persbericht district Aa en Dommel

VROUW GEDOOD BIJ ONGEVAL, Sint Michielsgestel In de nacht van dinsdag op woensdag is een 42-jarige vrouw uit Schijndel om het leven gekomen bij een ongeval. Woensdagmorgen rond 05.30 uur werd door een vrachtautochauffeur gemeld dat hij bij een maïsveld langs de Bosschebaan in Sint Michielsgestel aan auto zag liggen. Vlak bij de auto werd door de terplaatse gekomen politiemensen het lichaam van de vrouw aangetroffen. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat vermoedelijk de vrouw met haar auto vanuit de richting Den Bosch is gekomen. Door nog onbekende oorzaak is de vrouw de macht over het stuur verloren, waardoor ze links in de berm terecht is gekomen. Hierna is de auto via een sloot in een weiland terechtgekomen. Kennelijk is de vrouw door de aanrijding uit de auto geslingerd en om het leven gekomen. In de nabijheid van de auto werd het lichaam van de vrouw aangetroffen Verder bleek dat het ongeval enkel uren eerder moet hebben plaats gevonden. De juiste toedracht van het ongeval en of er meerdere voertuigen bij betrokken zijn is niet duidelijk. De politie is op zoek naar getuigen die woensdag 16 augustus tussen 03.00 uur en 05.30 uur iets hebben gezien op de Bosschebaan vlak bij de afslag Gestelseweg in Sint Michielsgestel. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 073 547 2121.

SNELHEIDSCONTROLE Dinsdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Lieshoutseweg in Nijnsel. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 30 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bij het controlepunt was 118 km/u.

Dezelfde middag werd ook controle gehouden op de Loonsebaan in Vught. Hier vielen 55 bekeuringen. De hoogst gemeten snelheid was hier 74 km/u.

VECHTPARTIJ, Vught Dinsdagavond vonden rond een oefenwedstrijd tussen een Vughtse voetbalclub en een Bossche club aan het sportpark aan de Kikvorsch wat ongeregeldheden plaats. Twee rivaliserende supporters hadden een meningsverschil wat uitliep op een handgemeen. Door snel ingrijpen van de politie kon voorkomen worden de vechtpartij uit de hand liep.

JONGEN AANGEHOUDEN, Sint Oedenrode Dinsdagavond is een 18-jarige jongen uit Schijndel aangehouden. De jongen werd op de Mariannestraat in Sint Oedenrode aangetroffen. Bij controle bleek bij een vijftal, vermoedelijk XTC, pillen bij zich te hebben. De jongen is voor verder onderzoek ingesloten. De pillen zijn inbeslaggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie