Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationale rolstoeltenniskampioenschappen in Hoofddorp

Datum nieuwsfeit: 16-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amersfoort: 10 augustus 2000

NATIONALE ROLSTOELTENNISKAMPIOENSCHAPPEN IN HOOFDDORP

Komende week worden bij TV Hoofddorp, aan de Prins Hendriklaan 35 in Hoofddorp de nationale rolstoeltenniskampioenschappen gespeeld. Van 16 tot en met 20 augustus wordt er dagelijks vanaf 16.00 uur in diverse categorieën gespeeld. Op zaterdag
19 en zondag 20 augustus beginnen de eerste wedstrijden om 10.00 uur. Drie leden van de Nederlandse ploeg voor de Paralympics in Sydney geven acte de présence: Maaike Smit, Eric Stuurman en Robin Ammerlaan. De laatste verdedigt zijn titel in de Open klasse in het herenenkelspel. In het herendubbelspel verdedigt Ammerlaan zijn dubbeltitel met Piet Hermans. In het gemengddubbelspel zullen Maaike Smit en Piet Hermans proberen hun titel te prolongeren.

In het damesenkelspel wordt er gespeeld in de categorieën Open, A en B, terwijl in het damesdubbelspel in de categorieën Open/A en B/C wordt gespeeld. In het herenenkelspel zijn de categorieën Open, A, B, C/D en in het herendubbelspel Open, A en B/C. In het gemengddubbelspel wordt gespeeld in de categorieën Open en A/B/C. Bij de jongens tenslotte wordt in het enkelspel gespeeld in de categorieën A en B en is er één categorie in het dubbelspel.

De wedstrijdleiding is op speeldagen bereikbaar op telefoonnummer 023-561 7046. De toegang is op alle speeldagen gratis.

De uitslagen worden gepubliceerd op www.knltb.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie