Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbijeenkomsten Brodeur / Schoep & Van der Toorn

Datum nieuwsfeit: 17-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Augustus 2000

Bijgaand stuur ik u ter informatie een overzicht van persbriefings/interviews die Brodeur Worldwide / Schoep & Van der Toorn organiseert. Dit overzicht sturen wij een selecte groep journalisten aan het begin van iedere maand toe. Mocht u hier geen interesse in hebben, dan horen wij dit graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de accountmanagers die bij elk event/interview vermeld worden. Ons algemene telefoonnummer is: 020 ? 346 2000 / 020-487 4000.


1. Onderwerp: CityReach International organiseert met Ovum ?Hosting the new e-conomy?
Datum: 17 augustus 2000
Locatie: Brodeur Worldwide in Amsterdam Informatie: (nschrama@nl.brodeur.com)


2. Onderwerp: Get Smart seminar voor journalisten Locatie: Hoofdkantoor Genesys Telecommunications Laboratories in Huizen
Datum: 5 september 2000
Informatie: (imooij@nl.brodeur.com)


3. Onderwerp: Interview In-Fusio "Spelen in de Internet spelletjes markt" Locatie: in overleg
Datum: 6, 7 en 8 september, tijd in overleg Informatie: (ejanssen@nl.brodeur.com)


4. Onderwerp: Progress Software Exchange 2000 Locatie: Barcelona
Datum: 11 september 2000
Informatie: (dkoycu@nl.brodeur.com)


5. Onderwerp: The IBM expert on WAP
Locatie: Amsterdam
Datum: 20 september 2000
Informatie: (svijn@nl.brodeur.com)


1. CityReach International, aanbieder van co-location faciliteiten, organiseert een bijeenkomst rond het thema ?Hosting the new e-conomy? voor journalisten. Actuele onderwerpen binnen de markt voor co-location als bandbreedte en stroomvoorziening komen aan de orde. Stephen Young, analist van Ovum, bespreekt het rapport ?Telecom hotels, co-location and data centres: hosting the new e-conomy?.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicolet Schrama, 020 ? 346 20 00 of via e-mail (nschrama@nl.brodeur.com).


2. Na een succesvolle eerste keer, organiseert Genesys Telecommunications Laboratories onder het motto ´Better Interactions, Better Business´ op 5 september a.s. het tweede Get Smart seminar voor journalisten. Dit seminar zal plaatsvinden op het kantoor van Genesys te Huizen. Tijdens dit seminar zal Genesys, als specialist in geavanceerde oplossingen voor klantinteractie, de ontwikkelingen op het gebied van Network Routing voor u schetsen. KPN Telecom, dat recentelijk het Genesys Network Platform (GNP) voor contact centers in zijn netwerk heeft geïmplementeerd, zal een significante bijdrage leveren aan dit seminar.

Na afloop is er volop gelegenheid om met contactpersonen van Genesys en KPN van gedachten te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke telecommunicatie en Computer Telephony Integration.

Voor meer informatie kunt u bellen met Brodeur Worldwide, Ingrid Mooij, telefoon 020 346 2000 of via
e-mail: (imooij@nl.brodeur.com)


3. ?In 1999 waren de inkomsten uit video spelletjes veel hoger dan die van de filmindustrie: rond de $20 miljard tegen $16 miljard voor films. Tegelijkertijd is de markt voor mobiele telefonie gestegen tot $200 miljard. Ten slotte is het internet het nieuwe massamedium geworden, met $31 miljard inkomsten voor business to consumer transacties alleen al. In-Fusio staat op het kruispunt van deze drie werelden: de mobiele markt, het internet en games?, zegt Gilles Raymond, CEO en oprichter van In-Fusio.

?Operators en de telecommarkt richten zich tegenwoordig op WAP technologie. In-Fusio behoudt haar positie als leider op dit gebied en steunt die technologie. Dat betekent niet dat we de zwakheden niet zien. WAP technologie is fantastisch voor avonturenspelletjes als ?In Spirit?, maar we moeten ook naar andere technologieën kijken die video games met hoge kwaliteit op mobiele telefoons mogelijk maken en die aan het einde van de maand niet het volledige beltegoed van de abonnee hebben opgebruikt. In-Fusio legt zich toe op het ontwikkelen van technologieën die in de marktvraag kunnen voorzien?, zegt Giles Corbett, Managing Director van In-Fusio.

Het van oorsprong Franse bedrijf In-Fusio, opgericht in 1998, biedt internationale operators diensten op het gebied van interactieve games voor mobiele telefoons. Zij ontwikkelen games in samenspraak met de operators en zorgen voor server hosting, statistieken, animatie, wedstrijden en bijbehorende customer care. Huidige klanten zijn al T Mobil (Duitsland), Sunday (Hong Kong), France Telecom Mobile en SFR (Frankrijk), Telstra (Australië) en Telefonica (Spanje). Momenteel voert In-Fusio gesprekken met Nederlandse operators.

Op 6, 7 en 8 september zijn de CEO (Gilles Raymond) en Managing Director (Giles Corbett) van In-Fusio in Nederland en beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Janssen, Brodeur Worldwide, e-mail adres (ejanssen@nl.brodeur.com).


4. Op maandag 11 september organiseert Progress Software de Exchange 2000 in Barcelona. Deze dag zal bestaan uit een algemene sessie waarin Joe Alsop, Dave Ireland, Rick Reidy en Jaap Smit een toelichting zullen geven op de ontwikkelingen van Progres Software, een korte samenvatting van enkele nieuwsfeiten en ronde tafelgesprekken. Thema´s zijn: ASPEN SoniqMQ, Corporate isues, Core en NuSphere.

De nadruk tijdens Software Exchange 2000 zal vooral liggen op customer- en end user stories. Bovendien zal er volop de gelegenheid zijn voor één-op-één interviews met onder andere: Joe Alsop, Dave Ireland, Rick Reidy en Jaap Smit

Er is ruimte voor circa drie Nederlandse journalisten.

Voor meer informatie en/of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Döne Köycü, Brodeur
Worldwide, email adres: (dkoycu@nl.brodeur.com)


5. Op 20 september organiseert IBM interviews met Paul Mc Keown, IBM expert op het gebied van
WAP technologie. Hoe gaan de WAP ontwikkelingen eruit zien? Hoe snel zal dit gaan? Wat is de strategie van IBM in deze? Al deze vragen en meer kunnen aan Paul McKeown gesteld worden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Saskia Vijn, Brodeur Wordlwide, email adres: (svijn@nl.brodeur.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie