Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel

Datum nieuwsfeit: 17-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn & IJssel, 09.45 uur
Actie `Niets erin, niets eruit`

WOERDEN In het kader van de actie `Niets erin, niets eruit` heeft de politie op woensdag 16 augustus op de Oostdam 90 geparkeerde auto`s gecontroleerd.

In 45 van de auto`s lagen duidelijk zichtbaar waardevolle spullen zoals autotelefoons, cd`s, jassen en tassen. 5 auto`s bleken in het geheel niet afgesloten te zijn. In 40 auto`s was alles prima in orde; geen waardevolle spullen in het zicht en rondom afgesloten.

Jongelui vernielen auto`s

WOERDEN Op woensdag 16 augustus, omstreeks 0.45 uur, zag en hoorde een getuige dat een zevental jongeren op fietsen op de Bergstraat en de Harzstraat vernielingen aan diverse auto`s pleegden.

De jongelui vernielden drie linkerbuitenspiegels, 2 autoruiten en gooiden een straattegel tegen het portier van een auto. De groep bestond uit 5 jongens op fietsen en twee meisjes zaten achterop.

De politie roept eventuele getuigen of anderen die iets kunnen melden over de daders op contact op te nemen met het politiebureau: tel. 0348-488 488.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie