Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Synstar helpt Grolsche bierbrouwerij na ramp in Enschede

Datum nieuwsfeit: 17-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

SYNSTAR HELPT GROLSCHE BIERBROUWERIJ NA RAMP IN ENSCHEDE

Utrecht, augustus 2000 - Om na de ontploffing in Enschede, de continuïteit van de informatica-infrastructuur van Grolsche Bierbrouwerij te garanderen, werd de hulp ingeroepen van Synstar International, Europese leverancier van IT-diensten. Door de ontploffing werd de productie-eenheid van Grolsche in Enschede verwoest, alsook een gedeelte van de kantoren met inbegrip van de computerruimte zwaar beschadigd. Het rampgebied werd ook volledig hermetisch afgesloten.

De back-ups werden als bij wonder grotendeels gevrijwaard. Door de bedrijfsbrandweer werden deze uit de computerruimte gehaald. Synstar werd op zondagmiddag gealarmeerd door zijn lokale ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie