Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 17-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 17-08-2000 Persbericht district Land van Cuijk

GEWOND BIJ AANRIJDING, RIJKEVOORT Een 24-jarige automobiliste is woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Papenvoortsedijk met Walsert. Zij kreeg op deze kruising geen voorrang van een 22-jarige automobilist uit Boxmeer. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.

GEWOND BIJ AANRIJDING, CUIJK Een 26-jarige motorrijder uit Haps heeft mogelijk een gebroken been overgehouden aan een aanrijding met een 38-jarige automobilist uit Grave. De motorrijder haalde woensdagavond rond 18.25 uur op de Lange Beijerd een voor hem rijdende auto in die juist op dat moment linksaf sloeg.

WAARSCHUWING I.V.M. COLPORTAGE De politie waarschuwt voor colporteurs die huis aan huis alarminstallaties aan de man proberen te brengen. Het betreft hier personen die met verkooppraatjes voor veel geld inferieure apparatuur proberen te verkopen die niet aan de gestelde eisen voldoet. Bovendien is de prijs die men ervoor moet betalen vele malen hoger dan bij de erkende beveiligingsbedrijven. De huis aan huisverkopers suggereren samen te werken met de politie. Dit is echter geenszins het geval. Voor nadere informatie kunnen de burgers contact opnemen met de bouwplanadviseurs van de plaatselijke politie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie