Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 17-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 17-08-2000 3e Persbericht van donderdag 17 augustus 2000

Berichten uit de regio

Maarheeze: Aantreffen hennepkwekerij
Bij controle in een pand aan Den Engelsman is donderdagmiddag een hennepplantage van ongeveer 550 planten en 100 stekken aangetroffen. Een 40-jarige inwoner van Valkenswaard is donderdagmiddag om 15.00 uur op Den Engelsman aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het opzetten van de hennepplantage. De plantage is ontmanteld. De planten en de aanwezige apparatuur zijn inbeslaggenomen en zullen worden vernietigd. De verdachte is ingesloten en inverzekering gesteld.

Valkenswaard: Aanhouding na winkeldiefstal
Een 27-jarige Eindhovense is vanmiddag om 13.27 uur op de Coridoor aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht kort ervoor een winkeldiefstal te hebben gepleegd uit een winkel aan de Eindhovenseweg. De man die in haar gezelschap was kon ontkomen.

Eindhoven: Vreemdeling aangehouden
Tijdens de controle van een bromfiets vanmiddag omstreeks 15.10 uur op de Kronehoefstraat bleek dat de duopassagier niet in het bezit was van een geldige verblijfsvergunning. De 23-jarige verdachte zonder bekende woon of verblijfplaats is om 15.15 uur op de Kronehoefstraat aangehouden. Hij is overgebracht naar het bureau en voor onderzoek naar zijn juiste identiteit, overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. De 21-jarige bestuurder van de bromfiets kreeg een proces-verbaal voor het niet dragen van de helm en het niet in het bezit zijn van een geldig bromfietscertificaat.

Eindhoven: Auto-inbreker aangehouden
Donderdagmiddag om 16.05 uur is een 48-jarige inwoner van Eindhoven op de Kleine Bleekstraat aangehouden. De man werd op heterdaad betrapt bij een inbraak in een geparkeerd staande auto aldaar. De verdachte is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Eindhoven: Aanhoudingen
Op het Stationsplein zijn vanmiddag om 14.40 uur twee Eindhovenaren van 14 en 16 jaar oud aangehouden. De twee verdachten werden op heterdaad betrapt bij het wegnemen van een bromfiets. Zij zijn voor onderzoek overgebracht naar het bureau. Hun ouders zijn in kennis gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie