Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wilde Westen Maassluis langs de Vlaardingsedijk

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO170
Datum: 14 augustus 2000

Het Wilde Westen langs de Vlaardingsedijk

Nog tot en met vrijdag 18 augustus 2000 kunnen jongeren van 8 tot
14 jaar zich in Maassluis uitleven met het bouwen van een echte sherifs office met gevangenis, een saloon of een cowboys ranch. Het bouwdorp op het terrein van de ijsbaan langs de Vlaardingsedijk heeft dit jaar immers als thema het Wilde Westen. De jongeren kunnen een hut bouwen in de stijl van het Wilde Westen en uiteraard zijn er prijzen te vergeven voor de mooiste hutten. Ook hebben het gemeentelijke Bureau Wijkbeheer en de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis (SSM) een activiteitenprogramma georganiseerd. Kids kunnen deelnemen aan schminken, skaten, vlechtjes maken, luchtkussen springen en diverse andere spelen.

Het bouwdorp is nog tot en met vrijdag de 18e van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Iedereen van 8 tot 14 jaar is welkom. De kosten bedragen 1,50 per persoon. Voor dat bedrag kunnen de belangstellenden de hele dag bouwen en krijgen ze ook nog een zakje snoep en limonade. Aangeraden wordt zelf een hamer mee te nemen.

Voor meer informatie kan men terecht bij het Bureau Wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931843 of bij de SSM, telefoon 5915211.

Laatste wijziging: 14 August 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie