Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: diverse 18-08-2000
Persberichten Regiopolitie Groningen
vrijdagmiddag 18 augustus 2000

Dagelijkse berichten

Groningen: man aangehouden met gestolen auto
Een 32-jarige stadjer is vrijdagmiddag op het Noorderstation aangehouden. De man werd gecontroleerd op grond van de opiumwetgeving. Bij controle van zijn kleding troffen agenten autopapieren en autosleutels aan die afkomstig waren van diefstal. Nadat de verdachte meegenomen was naar het politiebureau gaf hij te kennen de auto gisteren te hebben gestolen bij het Emmaviaduct. Op aanwijzing van de verdachte is de auto aangetroffen op de Soendastraat. De auto is overgebracht naar het politiebureau en de verdachte is ingesloten in een politiecel.

Noordbroek: ontmantelen hennepkwekerijtje
Gisteren heeft de politie in een woning aan de Westersingel in Noordbroek een hennepkwekerijtje op één van de slaapkamers ontmanteld. De politie trof een zestigtal bijna oogstrijpe hennepplanten inclusief voor het kweken benodigde apparatuur aan. De bewoner, een 28-jarige man vluchtte de woning uit en moet nog voor het misdrijf worden aangehouden; zijn 26-jarige vriendin is inmiddels als verdachte gehoord. De hennepplanten zijn vernietigd.

Bedum: motorrijder overtreedt maximum snelheid
De politie heeft vanmiddag op de Eemshavenweg in Bedum een 35-jarige motorrijder uit Holwierde bekeurd voor het overtreden van de maximum snelheid. De man raasde met zijn motor met een snelheid van 165 km / u over de weg. De verdachte verklaarde haast te hebben. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd.

Winsum: onderzoek vernielingen
De politie heeft afgelopen week met een team onderzoek gedaan naar de vernielingen van vorige week in Winsum. Diverse getuigen werden gehoord maar een aanwijzing naar de daders is er nog niet. Ook een sporenonderzoek met een politiehond leverde niets op. Wel blijkt de schade op de lokaties aanzienlijk te zijn. Van enkele duizenden guldens tot ruim boven de tienduizend gulden. In het centrum van Winsum werden onder andere bij werkzaamheden stenen gestolen, die mogelijk bij de vernielingen zijn gebruikt. Uit getuigen verklaringen blijkt dat mogelijk drie jongens betrokken zijn geweest bij het veroorzaken van deze forse schade. De politie is nog op zoek naar getuigen, die zich kunnen melden bij de politie in Zuidhorn.

Inlichtingen afdeling Communicatie tel.050-5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie