Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandeelhoudersvergadering Baan i.v.m. Invensys

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BAAN COMPANY

Baan: 18 augustus aandeelhoudersvergadering i.v.m. Invensys
Baan company belegt op 18 augustus een aandeelhoudersvergadering om de koopovereenkomst van Invensys en de jaarrekening goed te keuren.

Barneveld, Nederland en Herndon, Virginia - Baan Company N.V. (Amsterdam: BAAN; NASDAQ: BAANF), een wereldwijd leverancier van bedrijfsoplossingen, kondigde vandaag aan dat een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt belegd in Nijkerk (in het conferentieoord Hart van Holland) op vrijdag 18 augustus om 9.00 uur MET. Tijdens de vergadering wordt de aandeelhouders gevraagd de jaarrekening van 1999 goed te keuren en een nieuwe Directie en Raad van Commissarissen te benoemen. Kandidaten voor de Directie zijn Bruce Henderson, Laurens van der Tang, Hans Wortmann, David Wyman, Justin Besley en Tim Voak. De aandeelhouders wordt gevraagd om in de Raad van Commissarissen Kathleen O'Donovan, James Mueller, John Saunders, James Bays en Robert Goudie te benoemen. Pierre Everaert zal zijn taak als commissaris hervatten nadat hij vanaf januari van dit jaar de functie van interim manager had bekleed. De aandeelhouders wordt ook gevraagd te stemmen over een koopovereenkomst aangaande activa en een amendement van aanbod die aangegaan zijn met Invensys. De voorgestelde koopovereenkomst zou de voltooiing van de goede overdracht van alle zakelijke aangelegenheden van het Company naar Invensys garanderen daar het aanbod van Invensys nu onvoorwaardelijk is geworden. Op de agenda voor de vergadering staat ook de wijziging van het fiscale jaar van het Company om op een lijn te blijven met het fiscale jaar van het Company en een aantal Nederlandse dochterondernemingen. De uitnodiging, agenda en toelichting bij de agenda voor de vergadering zijn beschikbaar op de website van Baan: www.baan.com.

Baan Company

Het in 1978 opgerichte Baan Company (Amsterdam: BAAN; Nasdaq: BAANF) levert wereldwijd bedrijfsoplossingen. Het uitgebreide product- en dienstenaanbod van Baan Company bestaat uit geïntegreerde services en op componenten gebaseerde applicaties, die de gehele 'value chain' van ondernemingen bestrijken; zo levert Baan applicaties voor E-Business en Web Commerce, Customer Relationship Management, Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, en Corporate Knowledge Management. De oplossingen van Baan Company, geïmplementeerd op meer dan 15.000 customer sites wereldwijd, dragen bij aan strategische groei, verbetering van bedrijfsprocessen, meer flexibiliteit en minder complexiteit

Baan Company heeft een hoofdkantoor zowel in Nederland (Barneveld) als de VS (Herndon, Virginia) en kan op het internet bezocht worden op: www.baan.com.

Uitlatingen in dit persbericht die woorden bevatten als 'geloven', 'verwachten' en 'voorzien' en dergelijke zijn op de toekomst gerichte uitlatingen in de betekenis van de Securities Exchange Act van 1934, in haar huidige vorm, en zijn als zodanig onderworpen aan een aantal risico's en onzekerheden die de uitkomsten drastisch kunnen beïnvloeden. Daadwerkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van verwachtingen, schattingen of aannames die expliciet of impliciet worden gedaan in dergelijke uitlatingen. Typische risico's en onzekerheden kunt u nalezen in de gepubliceerde stukken van Baan Compny gedeponeerd bij de U.S. Securities and Exchange Commission (inclusief de meest recente uitgave 20-F en 6-K).

'Baan' is een geregistreerd handelsmerk van Baan Company, en elk handels-, product- of dienstnaam in dit persbericht dat de naam 'Baan' bevat, is een handelsmerk en/of eigendom van Baan Company. Alle overige namen van bedrijf, product en dienst kunnen handelsmerk zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Contact: Peter Kramer van de Baan Company Press Room, +31-0-342-42-8786 of (pressroom@baan.nl); of Judith Ingleton-Beer van Baan Company N.V., + 44-0-1780-721433 of (jingletonbeer@iba.co.uk); of David Woodruff, 202-828-9707 of (press@baan.com), of George Thompson, 202-828-9708 of (press@baan.com), beiden van Fleishman-Hillard, voor Baan Company N.V.

Website: www.baan.com


04 aug 00 13:03

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie