Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 09.15 uur
Verkeerscontroles

VECHT & VENEN Op de Mijdrechtse Zuwe in Mijdrecht hield de politie donderdagmorgen een korte verkeerscontrole. In een uur werden vier mensen bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

Donderdagmiddag controleerde de politie op de Maarssenbroekse slag in Maarssen. Er werden zes bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen voor de autogordel en een bekeuring voor een verlopen apk.

In diezelfde plaats werd donderdagmiddag op de Straatweg een verkeerscontrole gehouden. Tien personen kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.

Wit water

KOCKENGEN De politie zag woensdagavond in de sloot bij de Roerdomp een laagje witte verf op het water drijven en ging op onderzoek uit. Het bleek dat klussende mensen een kwast in het water hadden uitgespoeld. Zij kwamen er met een waarschuwing vanaf op voorwaarde dat zij de verf van het water verwijderden.

Gebroken knieschijf door olie

BREUKELEN Een inwoner van Kockengen (leeftijd onbekend) liep donderdagmorgen vroeg een gebroken knieschijf op doordat hij onderuit ging met zijn brommer.

De man reed rond half zeven de Breukelerbrug oost op met zijn brommer. In de bocht lag echter een spoor olie, waardoor de man met zijn brommer viel. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie